Dursun Özbek: Taraftarlarımız sabırlı olsun. Süper Lig’in en iyi takımını kuracağız

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, yeni başkanı Dursun Özbek ve teknik direktörü Okan Buruk yönetiminde çalışmalarına devam ediyor.

25.07.2022-12:34 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-13:37)

Başkan Dursun Özbek, Küçükçekmece Kürek Tesisleri’ni ziyarette bulundu ve Galatasaray TV’ye ziyareti sırasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Taraftarlarımızdan sabır diliyorum’

Yeni sezon öncesinde transferin bir kısmını yaptık, bir kısmı için de çalışıyoruz. Ben taraftarlarımızdan sabır diliyorum çünkü bu profesyonel bir operasyon. Hiç endişe etmesinler, en yarışmacı en iyi takımı futbolda da kuracağız.


‘100. Yılda şampiyon olmak istiyoruz’

Galatasaray’ın maddi haklarını korumak için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle gerçekleştiriyoruz. Bu sene Cumhuriyet'imizin 100. yılı. Mustafa Kemal Atatürk'ün bize armağanı olan Cumhuriyet'in 100. yılında da en üst seviyede başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Zaten genel kurul üyelerine öyle bir sözüm vardı. Bu konuda hiç endişe etmesinler.

‘Projeler için destek bekliyoruz’

Taraftarlarımızdan ve özellikle de kulüp üyelerimizden destek bekliyoruz. Projeleri hayata geçirmek için onların desteğine ihtiyacımız var. Seçimden önce verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bu ay sonunda yapacağımız genel kurul çok önemli. Galatasaray'ın önümüzdeki 25 senesini projelendiren bir genel kurul. Katılımın yüksek olmasını istiyorum, bütün genel kurul üyelerini davet ediyorum. Buradan bir birlikteliğin çıkması lazım. Galatasaray'da küskünlüklerin de ortadan kalkmasını istiyorum. Beraberliğin daha kuvvetli hale gelmesi için çalışmalarımız var. Bu genel kurul bize bunu da sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal