Beşiktaş'ta N'Koudou ile yollar ayrılıyor mu? Siyah beyazlılarda futbolcunun başka takıma transferine onay verildi

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken dikkat çeken gelişmeler yaşanmakta. Geçen sezonun büyük bir bölümünü sakat geçiren N'Koudou ile yolların ayrılmasına karar verildi. Sol kanatın hangi takıma transfer olacağı ise merak konusu oldu.

25.07.2022-12:36 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-12:49)

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeni sezon hazırlıkları büyük bir hızla devam ederken takımda kritik gelişmeler söz konusu. Yeni sezonda mutlak şampiyon olmak isteyen takımda kadro ayarlamaları yapılırken takımdaki geleceği merak konusu olan oyunculardan birisi ise N'Koudou oldu. Futbolcu hakkında ise merakla beklenen karar verildi.

Üzeri çizildi

Hücum hattına mutlak takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta yolların ayrılmasına karar verilen isimlerden birisi de N'Koudou oldu. Gelen son bilgilere göre Beşiktaş'ın kanat yıldızı Kevin N'Koudou ile yaptığı fesih görüşmelerinde sona gelinmiş durumda. 2019'dan beri Beşiktaş formasını terleten 27 yaşındaki Kamerunlu yıldızın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde son bulacak. Fakat siyah beyazlılarda kadroda düşünülmeyen oyuncunun kendisine kulüp bulması istendi.


Geçen sezonki performansı

Futbolcu geçen sezon Beşiktaş'ta 17 karşılaşmada 644 dakika süre almış ve 4 gol atmıştı. 2021-21 sezonunda 41 karşılaşmada 9 gol 5 asist üreten oyuncu, ilk sezonu olan 2019-20'de ise 32 karşılaşmada 4 gol ve 2 asistlik katkı sundu. 27 yaşındaki Kamerunlunun güncel piyasa değer ise 4.2 milyon euro. Futbolcu Beşiktaş formasıyla 86 karşılaşmada boy gösterdi.

Önemli takımlarda oynadı

Futbolcu kariyerinde Nantes, Marsilya, Burnley, Monaco, Tottenham gibi önemli takımlarda boy gösterdi. Son olarak ise 2019 yılında Beşiktaş ile anlaştı. 27 yaşındaki sol kanatın yeni adresi ise merak konusu oldu.

(Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal