Süper Lig ekiplerinden Giresunspor, Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'yı transfer ediyor!

Galatasaray'da geçen sezon yoğun tepki çeken Taylan Antalyalı için Süper Lig ekiplerinden Giresunspor devreye girdi. Karadeniz ekibinin oyuncunun transferini bitirmeye yakın olduğu aktarıldı.

25.07.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-15:21)

Geçen sezon Süper Lig'de kalmayı başaran Giresunspor'dan transferde dikkat çeken hamleler geliyor. Yeşil beyazlılar yapacağı transferlerle yeni sezonda Süper Lig'de iddialı olmak isterken sürpriz isimleri gündemine almaya devam ediyor. Takımda son olarak transferi için ilgilenilen ismin ise Taylan Antalyalı olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın önliberosu ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.

Karadeniz ekibi kolları sıvadı

44 yıl arada sonra döndüğü Süper Lig'de ilk sezonunda kalıcı olma başarısı gösteren Giresunspor ikinci sezonunda ise üst sıralarda yer almak istemekte. Çotanaklar'da bu anlamda takviye çalışmaları hız kazandı. Giresunspor'un transfer hedefinde olan isimlerden birisinin ise Taylan Antalyalı olduğu öğrenildi. Futbolcu için girişimlerin hızlandığı ve yakın zamanda flaş gelişmelerin yaşanacağı öğrenildi.


Kiralanması düşünülüyor

Giresunspor'un, Galatasaray'dan yıldız oyuncuyu kiralayarak kadrosuna katmak istediği ise bir başka gelen önemli bilgiler arasında yer alıyor. Takımın teknik direktörü Hakan Keleş'in de oyuncuyu kadrosuna katmak istediği transferde diğer bir önemli ayrıntı olarak önümüze çıkmakta. 

Oyuncunun kariyeri

Futbola Muğlaspor altyapısında başlayan oyuncu sonrasında ise Bucaspor'un yolunu tuttu. Bucaspor sonrasında Gençlerbirliği'ne katılan oyuncunun sonraki adresleri ise K. Erciyesspor, Hacettespor ve BB Erzusumrpor oldu. Oyuncu 2019 senesinde ise Galatasaray ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki futbolcunun şimdilerde ise Giresunspor'a transferi söz konusu. Futbolcu geçen sezon Galatasaray'da sergilediği performansla yoğun eleştiri alan isimlerden birsi haline gelmişti. Bu nedenle Taylan Antalyalı yeni sezonda takımda düşünülmüyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal