Süper Lig ekiplerinden Giresunspor, Riad Bajic'in transferi için düğmeye bastı!

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Giresunspor'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Karadeniz ekibi Konyaspor'da attığı gollerle yıldızlara ve Udinese'ye transfer olan Riad Bajic'in transferini bitirmek için harekete geçti.

10.07.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 10.07.2022-10:43)

Süper Lig'de geçen sezon kümede kalmasının ardından bu sezon hedefini yükselten Giresunspor'da çarpıcı hamleler geliyor. Yeşil beyazlı takımda transfer anlamında pek çok isim gündeme gelirken son olarak ilgilenilen oyuncu ise bir dönem Konyaspor'da attığı gollerle büyük ses getiren Boşnak futbolcu Riad Bajic oldu. 

Kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor

Giresunspor yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isterken gündemine aldığı son isim ise Boşnak yıldız Bajic oldu. Oyuncunun transferini bitirmek için kolları sıvayan takımın futbolcu için çok ısrarcı olduğu ve transferi kısa süre içerisinde duyuracağı öğrenildi. Transferde Bajic'in Türkiye'de güzel hatıralarının olması ve Giresunspor'un tutumunun önemli rol oynadığı gelen bilgiler arasında yer almakta.


Lig'de ses getirmişti

28 yaşındaki oyuncu bir dönem ülkemizde Konyaspor formasını giymişti. O dönem ise gerek saha içi performansı gerek sahadaki duruşuyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Teknik adam Hakan Keleş'in hücum hattı için düşündüğü oyuncu için Giresunspor Yönetim Kurulu transferi sonlandırmakta oldukça kararlı. Bu anlamda futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde netleşmesi beklenmekte.

Oyuncunun kariyeri

Boşnak futbolcu futbola ülkesinin Zeljeznicar takımında başladı. Ardından Konyaspor'un yolunu tuttu. Konyaspor sonrasında ise başarılı performansıyla Udinese'nin yolunu tuttu. Udinese'den ise Başakşehir'e kiralanan oyuncu ardından İtalya'nın Ascoli takımının yolunu tuttu. Futbolcu son olarak ise Udinese'den Brescia'ya kiralandı. Yıldız isim Udinese'ye geri dönerken yakın zamanda ise Giresunspor'a transferi söz konusu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal