Galatasaray transferde gözüne Evander'i kestirdi!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken gündeme gelen son isim ise 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu merkez orta saha oyuncusu Evander oldu. Sarı kırmızılıların futbolcuyu yakın takibe aldığı ve oyuncuyla büyük oranda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

10.07.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-14:42)

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hız devam ederken gündeme sürpriz isimler de gelmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılarda yapılan transferler oldukça ilgi uyandırırken son olarak gündeme gelen isim ise 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Evander oldu. Sarı kırmızılıların oyuncuyla yakından ilgilendiği ve transferini bitirmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Kolları sıvadılar

Sarı kırmızılılar 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Evander ile yakından ilgileniyor. Merkez orta saha oyuncusu olan oyuncuyu kadrolarına katarak büyük ses getirmek isteyen takımda yaşanan gelişmeler ise oldukça ilgi çekti. Futbolcunun transferini Okan Buruk'un özellikle istediği ve kadroya katılması için istekte bulunduğu öğrenildi. Bu nedenle oyuncu ve menajeriyle yakın temaslar başladı. 


Sıcak bakıyor

Oyuncunun kendisine duyulan ilgiden dolayı oldukça memnun olduğu ve transfere olumlu baktığı gelen bilgiler arasında yer almakta. Bu anlamda futbolcunun transferiyle önemli oranda anlaşmaya varıldığı ve son pürüzlerin giderilmek üzere olunduğu öğrenildi.

Oyuncunun kariyeri

Futbola Brezilya'nın Vasco takımında başlayan Brezilyalı ardından Danimarka ekibi Midtjyland'ın yolunu tuttu. Sonrasında ise kiralık gittiği takımdan Vasco'ya geri döndü. Oyuncu son olarak ise Danimarka'nın Midtjylland takımına bonservisiyle beraber transfer oldu. Ana mevkisi merkez orta saha olan oyuncu on numara olarak görev alabiliyor.

Futbolcu kariyerinde ise 1 kez Danimarka Ligi ve 2 kez Danimarka Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi. Oyuncu istatistikleriyle ise büyük alkış aldı.  Futbolcuyla ise son olarak Galatasaray'ın çok ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal