Galatasaray'ın transferini bitirmek istediği Umut Bozok için Arda Turan devreye girdi!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi kadroya katılması çok istenen Kasımpaşa'nın oyuncusu Umut Bozok için Arda Turan kolları sıvadı. Turan'ın, yıldız santraforu sarı kırmızılılara gelmesi için ikna etmeye çalıştığı aktarıldı.

09.07.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 09.07.2022-09:55)

Süper Lig devlerinden Galatasaray geçen sezon yaşanılan hayal kırıklığını tamamen taraftarlarına unutturmak istiyor. Bu nedenle önemli isimlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen takımda gündeme oldukça sürpriz isimler geliyor. Sarı kırmızılılarda bu anlamda ele alınan isimlerden birisi de Umut Bozok olmuş durumda. Sarı kırmızılıların Kasımpaşa'da attığı gollerle büyük ses getiren Umut Bozok'un transferinde kolları sıvadığı ve transferi bitirmek istediği öğrenildi. Oyuncu için son olarak devreye giren isim ise Arda Turan oldu.

İkna etmeye çalıştı

Arda Turan'ın, Umut Bozok'u arayarak uzun uzun ikna çalışmalarında bulunduğu öğrenildi. Gelen bilgilere göre Arda Turan'a hayranlık duyan ve önceden Galatasaray sempatisi olduğunu bilinen Umut Bozok'un transfere daha sıcak baktığı öğrenildi. Bu anlamda oyuncunun Galatasaray'a transferinde kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin olması söz konusu. Futbolcunun sarı kırmızılılara transferi sarı kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırmış durumda.


Gol kralı oldu

Futbolcu geçen sezon 38 karşılaşmada görev alırken 20 golle sezonu gol kralı olarak tamamlamayı başardı. Yıldız oyuncu 20 golün yanında 7 kez ise asist yaptı. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan santraforun kulübüyle ola sözleşmesi ise 2023 yılında son bulacak. 1.78 boyundaki santrafor kariyerinde Fransız ekipleri Troyes, Metz, Nimes ve Consolat formalarını terletmişti. Oyuncu geride kalan sezon başarılı performansı sonrası pek çok takımın transfer radarına girmişti. Özellikle Süper Lig devleri oyuncuya çok büyük ilgi duyuyorlar.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal