Oyunculuğuyla hayran bırakan Hafsanur Sancaktutan giydiği kıyafetle de hayran bıraktı! Siyah mini etekli kombini baharı müjdeledi

Oyunculuğuyla hayran bırakan ekranların güzel oyuncusu Hafsanur Sancaktutan giydiği kıyafet ile de hayran bıraktı! Güzel oyuncunun siyah mini etekli konbini baharı müjdeledi.

25.04.2022-13:12 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-14:15) Oyunculuğuyla hayran bırakan Hafsanur Sancaktutan giydiği kıyafetle de hayran bıraktı! Siyah mini etekli kombini baharı müjdeledi

Son Yaz dizisinin başrollerinden birisi olan ve dizide gösterdiği oyunculuk performansıyla bir çok dizi severin gönlünde taht kuran Hafsanur Sancaktutan, sosyal medyada paylaştığı kıyafet ile sevenlerini bir kez daha hayran bıraktı. Son zamanların en başarılı ve en güzel oyuncuları arasında gösterilen Hafsanur Sancaktutan’ın siyah mini etekli kombini sosyal medyada büyük bir beğeni topladı.

Sancaktutan kıyafetiyle hayran bıraktı

22 yaşındaki genç ve güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan Gülperi, Aşk Ağlatır ve Son Yaz dizilerinde başrol oyuncularından birisi olmuştu. Sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alan Hafsanur Sancaktutan’ın hesabından paylaştığı son fotoğraf ise adeta nefesleri kesti. Dizilerin dışında reklam filmlerinde de boy gösteren Hafsanur Sancaktutan’ın sosyal medyadan paylaştığı siyah mini etekli kombini insanlara baharı müjdelermiş gibiydi. İstanbul doğumlu olan 22 yaşındaki ünlü oyuncunun bu paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. Annesi Gürcistan göçmeni, babası ise Batum göçmeni olan Hafsanur Sancaktutan, kendisi gibi genç yaşta oyuncu olan Deniz Can Aktaş ile aşk hayatı yaşıyor. TRT 1 dizisi Kasaba Doktoru’nda Ömer karakteriyle yer alan Deniz Can Aktaş, bir zamanlar aynı dizide rol aldığı meslektaşı Hafsanur Sancaktutan ile 3 yıldır birlikte. Her ne kadar kendi fotoğraflarını sıklıkla sosyal medyadan paylaşsalar da ilişkileri konusunda sel verip sır vermiyorlar.

Hafsanur Sancaktutan'ın kıyafeti olay oldu

İlgiyi çok seviyorum demişti

Özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt veren Hafsanur Sancaktutan "Hayatımda güzel olan her şeyin içinde sevgi var. Gerçek sevginin getirdiği karşılıksız yanında olma halini, güveni ve saygıyı partnerinizden alıyorsunuz. Aşksız yapamam herhalde. İlgiyi çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı. Lise döneminde karate eğitimi aldığı da öğrenilen Hafsanur Sancaktutan’ın siyah kuşağının olduğu ve pek çok karşılaşmada madalya kazandığı da kaydedildi. Hafsanur Sancaktutan’ın Instagram hesabında yaklaşık 952 bin takipçisi bulunuyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal