Süper Lig’de haftalar giderek daralıyor: Sivasspor-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Sivasspor ile kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor karşı karşıya gelecek. Peki Sivasspor-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

27.04.2024-13:03 - (Son Güncelleme: 27.04.2024-13:03) Süper Lig’de haftalar giderek daralıyor: Sivasspor-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe’den aldığı 1 puan ile futbol dünyasında haftanın konuşulan takımı olan Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında kümede kalma mücadelesi içerisinde olan Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. İki takımın zorlu karşılaşmasının başlama vuruşu için kısa bir süre kaldı. Peki Sivasspor-Konyaspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Sivasspor-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Sivasspor Konyaspor maçı 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Murat Erdoğan’ın hakem olacağı mücadele canlı olarak Bein Sports MAX 1’de canlı yayınlanacak.

Süper Lig’de haftalar giderek daralıyor: Sivasspor-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sivasspor'un başında olan Bülent Uygun, son açıklamasında Avrupa kupalarına gitme şanslarının çok yüksek olduğunu belirtti. Uygun, "Özellikle evimizdeki maçları kazandığımızda ve deplasmandan da puanlarla döndüğümüzde bu zorlu süreci başarmış olacağız" dedi. Antrenmandan önce basın mensuplarına konuşan Uygun, takımlarının ligde 34. haftada TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacağını hatırlatarak, rakiplerinin ligdeki konumunu hak etmediğini vurguladı.

Konyaspor ise geride kalan 33 maçta 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip, rakip fileleri 34 kez havalandırırken kalesinde ise 47 gol gördü. Kritik mücadele öncesinde Konyaspor, topladığı 36 puanla düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal