Nilüfer Turizm

Nilüfer Turizm rezervasyon? Nilüfer Turizm iletişim? Nilüfer Turizm telefon? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

28.05.2018-18:33 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-18:21) Nilüfer Turizm

Nilüfer Turizm, 2000 senesinin Mart ayı içinde Hüseyin Kayapalı tarafından Bursa’da hayata geçirilmiştir. Firma Türkiye’nin en sağlam ve en çok tercih edilen otobüs şirketlerinden bir tanesidir. Otobüs kadrosunun bütünü kendi öz sermayesi olan firmanın "2+1 BlueBus" ismiyle piyasaya çıkardığı rahat araçları ile İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir gibi Türkiye’nin önemli kentlerine doğrudan ulaşım mümkündür. 100’ün üstündeki yerden günde 150'den fazla sefer ile sürekli olarak müşterilerine üst düzey ulaşım olanağı sağlamaktadır. Otobüs içi ikram, hizmet ve koltuk arkası multimedya ekranları, araç içi internet hizmeti ile müşterilerin memnuniyeti için hayata geçirilmiş birçok detay göze çarpmaktadır. Seyahat emniyeti ve kalitesi açısından şirketin en fazla dikkat ettiği konuların başında ise çalışan kalitesi ve eğitimi olmaktadır. Özel eğitimciler tarafından şirket personeline “Yönetim Becerileri” hususunda profesyonel eğitim vermektedir.

“Güvenli Ellerdesiniz” mootsuyla yola çıkan firma emniyetli, rahat, ucuz ve standart hizmetler vermeyi ve kalitesini üst düzeye firmanın kalite standartları olarak tanımlanmıştır.

Nilüfer Turizm’in gerçekleştirdiği bütün seferler için otobüs bileti şirketin resmi sitesinden ana sayfadan sorgulama gerçekleştirebilirsiniz. Yada aşağıdaki telefon numarasından detaylı bilgi ve bilet alabilirsiniz.

Nilüfer Turizm Telefon Numarası

0850 222 00 99 - Genel Merkez

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal