Efe Tur

Efe Tur iletişim? Efe Tur izmit? Efe Tur harem? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

28.05.2018-18:15 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-17:59) Efe Tur

Hakkımızda

1990 senesinde rahmetli Mehmet Sadık Efe tarafından bir aile firması olarak açılmış olan Efe Tur 2012 senesinin Ekim ayı itibari ile Sayın Kadir Alper Birant ve Sayın Halit Bıçak beraberliğinde yoluna devam etmektedir.

Şirket kuruluş hedefinde taşıdığı ruhu yitirmeden, geçmişine ve hedeflerine sahip çıkarak aynı anda gelişen teknoloji ile beraber piyasada örnek ve lider olma amacını taşımaktadır. ‘’Önce insan’’ mottosu ile hareket eden Efe Tur 1990 senesinden bu güne profesyonel personeli ve yeniliğe açık olan insanlar ile beraber çalışarak meydana gelebilecek her türlü problemlere karşı tarafsız bir yaklaşımla halk ve hukuk kurallarına saygılıdır.

Misyon

Yolcuların beklentilerini gidererek kara yol taşımacılığında lider olmaktır. Vatandaşların memnuniyeti ön planda tutmak üzere ana hedefleri karşılıklı saygı ve dürüstlük kapsamında iletişim kurmayı tesis etmektir. Hizmetleri değerli yolculara en iyi biçimde sağlayabilmek ve şirketi en üst düzeye taşımaktır.

Vizyonumuz

Profesyonel idarecilik anlayışı ile teknolojik gelişmelere ayak uydurması, paylaşımcı olmayı hedef alan bir duruş ile piyasada öncü olmak ve hizmet kalitesini tesis etmektir.

Eğitim

Hizmet standartları günümüzde birçok piyasanın ilk hedefi biçimine getirmiştir. İlk olarak amaçlar içinde birincil olan kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri gereksinimlerini tespit eden en önemli öğelerden biri müşteriyle doğru ve sağlıklı iletişim sağlamak üzere kendi arasında kalite bölümleri buna paralel biçimde Kalite ve Eğitim sorumlularından oluşan EFE AKADEMİ’ yi hizmete açtı.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal