Organize İşler Sazan Sarmalı film konusu ve oyuncuları

Türkiye'nin sevilen isimlerinden Yılmaz Erdoğan'ın hem yönettiği hem de başrolünde yer aldığı Organize İşler filminin devamı Organize İşler Sazan Sarmalı izleyicilerle buluştu. Her yapımı birbirinden güzel olan Erdoğan'ın bu filmi ise merakları arttırdı. Organize İşler Sazan Sarmalı film konusu nedir? Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

26.06.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-14:10) Organize İşler Sazan Sarmalı film konusu ve oyuncuları

Başrollerinde önemli isimlerin bulunduğu Organize İşler Sazan Sarmalı filmi günümüzde hale popülerliğini korumaktadır. Organize İşler Sazan Sarmalı film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

31 Ocak 2019 tarihinde vizyona giren Organize İşler Sazan Sarmalı filmi 2 saat boyunca izleyicilere keyifli dakikalar yaşatırken komedi ve aksiyonun bir arada olması da beğenileri toplamaktadır. Organize İşler Sazan Sarmalı filmin yönetmen koltuğunda oturan isim Yılmaz Erdoğan olurken oyuncuları ise Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola'dır.

Organize İşler Sazan Sarmalı filmin fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=f5AkQJzvCgw bu adres üzerinden ulaşabilir.

Organize İşler Sazan Sarmalı film konusu

 

Organize İşler Sazan Sarmalı film konusu

Organize İşler filminin devamı olarak vizyona giren Sazan Sarmalı, dolandırıcılıkları ile tanınmış Asım Noyan ve arkadaşlarının iş birliği ile yasa dışı olaylar ele alınmaktadır. Asım, yalanları ve dolandırıcılıkları ile bilinirken bazen kurtulmayı başarsa da kimi zaman ölümün kıyısından dönmektedir. Asım'ın bu sefer oluşturduğu çete Sazan Sarmalı adı verilirken Asım Noyan'ın çok sevdiği kızı Nazlı ve nişanlısı dolandırılır ve bu çeteye devreye girer.

Noyan'ın kızı bu işleri bırakması için babası adına çok uğraşsa da hiç beklemediği şekilde kendini de bu çetenin üyesi olarak bulur. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal