Netflix’ten Ne izlesem? diye düşünenlere çözüm Bir Şeyler Oynat özelliği

Netflix kullanıcıların en çok sorduğu sorulardan olan ''Ne izlesem?'' sorusuna yanıt artık çok kolay bulunmaktadır. Netflix izleyicilerin hayatını kolaylaştıracak özelliği devreye soktu. En çok tercih edilen dijital platformlardan olan Netflix'e ''Bir Şeyler Oynat'' özelliği gelmesiyle vatandaşlar araştırmaya başladı. İstedikleri türden film/dizi izlemek isteyenler artık kolaylıkla seçim yapabilecek. Netflix'te ne izlesem diye ikilemde kalanlar için detaylar haberimizde

12.03.2022-17:27 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-17:35) Netflix’ten Ne izlesem? diye düşünenlere çözüm Bir Şeyler Oynat özelliği

Geçtiğimiz Nisan ayında Netflix'te ''Bir Şeyler Oynat'' özelliği gelmesinin ardından bazı kullanıcılar severek kullanırken bazıları ise eleştiri yapmaktadır. Seçilen içeriğin dizi mi yoksa film mi olduğu ya da türü başta yer almaması bazı izleyiciler için önemsenmektedir. Bu nedenle Netflix'te artık yeni özellik gündeme geldi. İzleyiciler seçtikleri içeriklerin türünü ve  detaylarını kolaylıkla görebilecek. 

Netflix'ten ne izlesem?

Netflix yeni özelliğini kullanıcılarla paylaştı 

Netflix uygulamasının web sürümü güncellenmesiyle ana sayfada ''Türkiye'de Top 10 Listesi'' kısmı bulunurken dizi, film ve belgesel gibi içerikler öne çıkarılacaktır. Beğenilen içeriğin üzerine mouse ile gelinerek kolaylık içerik hakkında bilgiye sahip olunmaktadır. 

Telefondan Netflix kullananlar için henüz güncelleme gelmediği açıklandı. Şuan web sürümünde geçerli olan özelliğin kısa süre içinde Android ve İOS uygulamalarına gelmesi bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal