Outlander yeni sezon Netflix'te neden yok? Outlander 6. Sezon çıktı mı, nerede yayınlanıyor?

5 sezon yayınladıktan sonra uzun bir ara veren Outlander 6. sezonu ile geri döndü. 5 sezonu Netflix platformunda yayınlanan dizinin meraklıları yeni sezon için ekran başına geçti. Zamanda yolculuk yapmanızı sağlayan Outlander sizi 1700’lere götürecek. 6. Sezonu Netflix’te bulamayan izleyiciler nereden izleyeceklerini, hangi platformda yayınlandığını, neden Netflix’te olmadığını araştırmaya başladı. Outlander yeni sezonu artık Starz’da. İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

11.03.2022-23:30 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-23:31) Outlander yeni sezon Netflix'te neden yok? Outlander 6. Sezon çıktı mı, nerede yayınlanıyor?

Milyonların gözü kulağı Outlandır’ın yeni sezonundaydı. Uzun bir aradan sonra dizi tekrar ekranlara döndü. Aynı isimli kitaptan uyarlanan dizinin 6. sezonu yayınlanmaya başladı. Başrollerinde Caitriona Balfe ve Sam Heughan yer aldığı dizi 6 Mart 2022’de 6. sezon ile geri döndü. Netflix platformunda 5 sezonu yayınlanan Outlander, artık Starz’da yer alıyor. Peki, Outlander 6. sezon hangi kanalda yayınlanıyor? Outlander 6. sezon neden Netflix'te yok? Outlander neden Starz’da yayınlanıyor? Starz nedir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Outlander 6. sezon yayınlandı mı? Outlander 6. sezon ne zaman yayınlanacak?

Milyonlarca izleyiciye sahip olan Outlander dizi 6. sezon ile ekranlara döndü. Yeni sezon çıkış tarihinin 6 Mart 2022 olduğu daha önceden açıklandı. Yayınlanması üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen izlenme sayısı oldukça yüksek. İlk beş sezonu Netflix platformunda yayınlanan dizinin 6. sezonundan platformda yer almaması birçok kişide yeni sezonun yayınlanmadığı algısını oluşturdu.

Outlander yeni sezon yayınlandıOutlander yeni sezon hangi kanalda yayınlanıyor?

Starz projesi olarak çıkan Outlander dizi şu anda Netflix’te yer almamaktadır. Dizinin 6. sezonu ilk olarak Starz’da yayınlanacak. Netflix platformu tüm sezon yayınlandıktan sonra Outlander dizisini platformda yayınlamak için satın alabilir.

Outlander 6. sezon neden Netflix'te yayınlanmadı?

Netflix orijinal içeriği olmayan Outlander, Amerikan yapımı bir kanala aittir. Milyonların beklediği Outlander dizisi ilk olarak Starz kanalında yayınlanacak. Netflix platformu daha sonradan diziyi kendi platformunda yayınlayabilir.

Outlander yeni sezon hangi kanaldaOutlander sezonları hangi tarihlerde yayınlandı?

Diana Gabaldon'un aynı isme sahip kitabından uyarlanan Outlander dizisi birçok kişi tarafından heyecanla bekleniyordu. 6 Mart tarihinde 6. sezonu ile ekrana gelen yapımın diğer sezonlarının yayınlanma tarihi merak konusu oldu. Outlandır tüm sezonlarının yayın tarihleri şu şekildedir:

Outlander ilk sezonu 9 Ağustos 2014 tarihinde yayınlanmaya başladı. Çok sevilen dizinin 2. Sezonu ise 9 Nisan 2016 tarihinde ekrana geldi. 3. sezon yayınlanma tarihi ise 10 Eylül 2017'dir. 4 Kasım 2018 tarihinde ise 4. sezon ekranlara geldi. 2 senelik bir aradan sonra 5. sezonu yayınlanan dizi 16 Şubat 2020 tarihinde ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin 6.sezonu ise 6 Mart 2022'de yayınlanmaya başladı.

Outlander konusu nedirOutlander dizi konusu nedir?

Claire Randall'ın hikayesini konu alan dizi izleyenlere zamanda yolculuk yaptıracaktır.  1945 yılında evli ve muhabere hemşiresi olan Claire, bir anda kendisini farklı bir dünyada bulur. 1743 yılına sürüklenen Claire, yeni yaşamında yeni maceralara koşuşturmaya başlar. Yeni hayatında genç İskoç savaşçısı Jamie ile evlenen Claire farklı zamanlarda farklı iki insanlar hayatını geçirmeye başlar.

1945 yılında zaten evli olan Claire, 1743 yılında tekrar evlenmek zorunda kaldı. İki dünya arasında çelişki yaşayan genç kadın, bir süre sonra Jamie Fraser isimli genç İskoç savaşçıya aşık olur. Kalbini iki kişiye kaptıran Claire’ın neler yapacağını izleyip göreceğiz. İzleyenlere pek çok duyguyu aynı anda yaşatan dizi romantizm, bilim kurgu, macera ve tarih konularını içerisinde barındırmaktadır. 

Starz nedir?

Bir Amerikan kanalı olan Starz, çoğunlukla sinema ve dizi yayını yapmaktadır. Liberty Starz tarafından kurulan kanal 1994 yılında yayın hayatına başladı. Encore ile birlikte Starz Entertainmentin ile birleşen kanal 2007 yılından beri kardeş kanal olarak kabul edilmektedir. 2008 yılı Aralık ayında alınan istatistik rakamlarına göre kanal ABD'de 17.700.000 aboneye sahiptir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal