Netflix Türkiye bu hafta yayınlanacak yeni film ve dizileri belli oldu!

Dünya'da en çok kullanıcıya sahip olan dijital yayın platformu Netflix bu hafta da birçok yeni içeriğiyle sevenleriyle buluşuyor. Netflix Türkiye bu hafta yayınlanacak olan yeni dizi ve filmlerde belli oldu. Netflix'in yeni Türk filmi Aşk Taktikleri ise Netflix Top 10 listesine zirveden giriş yaparak dünya sıralamasında birinci sıraya geçti.

02.03.2022-09:56 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-18:16) Netflix Türkiye bu hafta yayınlanacak yeni film ve dizileri belli oldu!

Dünya'da en çok kullanıcıya sahip olan dijital yayın platformu Netflix yeni haftada da birçok yeni içeriğiyle sevenleriyle buluşuyor. Netflix'te yeni haftada yayınlanacak olan dizi ve filmler de belli oldu. Netflix'te geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan yeni Türk filmi Aşk Taktikleri, Netflix Top 10 listesine zirveden giriş yaparak dünya sıralamasında birinci sırada yer aldı. Geçtiğimiz ay Netflix'te en çok izlenen içerik ise "Investing Anna" oldu. 

Netflix'te bu hafta yayınlanacak yeni içerikler hangileri?

Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı

Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı (Worst Roommate Ever)

1 Mart Salı gününden itibaren seyircisiyle buluşacak olan Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı (Worst Roommate Ever) belgeseli 5 bölümden oluşmaktadır. Belgeselde dört oda arkadaşının ürkütücü yaşam hikayeleri anlatılmaktadır. 

Snowpiercer

Snowpiercer

1 Mart salı günü yeni bölümü yayınlanacak olan Snowpiercer dizisinde Dünyanın buzullarla kaplanmasından sonra tren ile hayatta kalmaya çalışan insanların hayatları anlatılmaktadır. 

En Soğuk Düşman

En Soğuk Düşman (Against The Ice)

2 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan En Soğuk Düşman (Against The Ice) filminde gerçek bir yaşam hikayesi anlatılmaktadır. Peter Flinth'in yönetmeni olduğu En Soğuk Düşman filmi 1909 yılında buzla kaplı olan Grönland'da bulunan iki kaşifi anlatmaktadır. 

Kaçamak

Kaçamak (The Weekend Away)

3 Mart Perşembe günü yayınlanacak Kaçamak (The Weekend Away) filminde en iyi arkadaşıyla beraber Hırvatistan'a seyahate giden Beth'in en iyi arkadaşını kaybetmesiyle başlayan hayatı anlatılmaktadır. Kaçamak filminin başrolünde Gossip Girl dizisinin sevilen oyuncusu Leighton Meester yer almaktadır.

Pera Palas'ta Gece Yarısı

Pera Palas'ta Gece Yarısı 

3 Mart Perşembe yayın hayatına başlayacak bir Türk dizisi olan Pera Palas'ta Gece Yarısı, tarihi Pera Palas Oteli'ni konu almaktadır. Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşali gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Yalanlar

Yalanlar (Lies and Deceit) 

4 Mart Cuma günü yayınlanmaya başlayacak Yalanlar (Lies and Deceit) dizisi bir edebiyat öğretmeninin, randevu gecesinde tecavüze uğradığını iddia eden bir doktor için adalet aramasını konu almaktadır. İspanyol yapımı olan dizinin başrol oyuncuları Angela Cremonte ve Miguel Fernandez'dir. 

Pieces of Her

Pieces of Her

4 Mart Cuma günü yeni bölümleriyle yayınlanmaya başlayacak olan Pieces of Her dizisi Karin Slaughter2ın 2018 yılında çıkardığı romanından esinlenerek çekilmiştir. Dizide bir kadının yaşadığı kasabada uğramış olduğu saldırıyı araştırması anlatılmaktadır. 

Üstat

Üstat (The Virtuoso)

4 Mart Cuma yayınlanacak Üstat (The Virtuoso) filminde, suikastçının bir ipucundan yola çıkarak gizemleri ortaya çıkarması anlatılıyor. Üstat filminde Anson Mount ve Abbie Cornis gibi başarılı oyuncular bulunmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal