Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncuları kimlerdir, konusu ne? Netflix Pera Palas'ta Gece Yarısı izleyici ile buluşuyor

Sevilen dijital platformlarından olan Netflix Türk Yapımı internet dizisi için hazırlanıyor. Tanıtım fragmanı sonrası bile yoğun ilgi gören Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi seyirciler tarafından merakla beklenmektedir. Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan suikastları ele alan dizinin ne zaman çıkacağı araştırılmaya başladı. Büyük ilgi gören Pera Palas'ta Gece Yarısı dizi oyuncuları kimler? Pera Palas'ta Gece Yarısı ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

03.03.2022-11:36 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-11:48) Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncuları kimlerdir, konusu ne? Netflix Pera Palas'ta Gece Yarısı izleyici ile buluşuyor

Kitap uyarlaması olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde gazeteci Esra'nı geçmişe giderek Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik yapılan suikastları önlemek için yapılan çalışmalar ele alınmaktadır. Türkiye'nin kaderini değiştirecek birçok komple durdurulmuştur. Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

Dram-tarih ve zamanda yolculuk türünde olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi Charles King’in “Midnight At The Pera Palace kitabından uyarlama olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen dizinin senaristi Elif Usman olurken yönetmen koltuğunda ise Clint Lealos yer almaktadır. 1 sezon ve 8 bölüm olarak ekranlara gelecek dizinin yayınlanma tarihi 3 Mart Çarşamba günü olarak belirlenmiştir. 

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi nerede çekiliyor? 

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde oldukça fazla tarihi yerler bulunmaktadır. Bu nedenle seyirci dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Dizinin hikayesinin geçtiği yer İstanbul Beyoğlu olurken dizinin çekim yeri de burası olarak belirlenmiştir. İstanbul Pera da bulunan Pera Palas Otel ön planda tutulmaktadır. 

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi

Pera Palas’ta Gece Yarısı oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler

Hazal Kaya – Esra

Tansu Biçer –

Selahattin Paşalı – Halit

Engin Hepileri

Hakan Dinçkol

Yasemin Szawlowski – Sonia

James Chalmers – George

Ahmet Varlı

Nergis Öztürk

Murat Kılıç

Ergun Metin

Clare Louise Frost – Agatha Christie

Jordan J Gallagher – Lover

Mustafa Kemal Atatirk'e yönelik suikast(İzmir suikastı) kimler yaptı? 

Suikastı, Mustafa Kemal'e kin besleyen eski vekil Ziya Hurşit planlamıştı. Saldırı, Kemeraltı'nda yapılacak, Mustafa Kemal'in aracı daralan yola girdiğinde yavaşlayacak, buradaki bir tuhafiye dükkanında pusu kuran Ziya Hurşit ve arkadaşları ateş edip bomba atacaktı. Saldırganlar çıkan kargaşadan yararlanıp Giritli Şevki'nin motoruyla Sakız Adası'na kaçacaktı. İhbarı, Giritli Şevki yapmıştı ve verdiği bilgiler sonrası Ziya Hurşit, Sarı Efe Edip ile Çopur Hilmi, Laz İsmail ve Gürcü Yusuf yakalandı. Kaldıkları otel odasında tabanca ve bombalar bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal