Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: 11 terörist daha etkisiz hale getirildi!

Teröristlere göz açtırılmamaya devam ediyor. TSK, Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olan teröristleri etkisiz hale getirdiklerini açıkladı.

07.05.2022-17:41 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-17:48) Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: 11 terörist daha etkisiz hale getirildi!

Terör inleri yerle bir edilmeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, 11 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

MSB yaptığı açıklamada, Suriye’nin kuzeyinde Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı yapma hazırlığında olduklarını tespit ettikleri 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir açıklama yayımladı. Bakanlık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki terör inlerini yerle bir etmeyi sürdürüyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi.” 

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı: 11 terörist daha etkisiz hale getirildi!

Bitlis’te mühimmat ele geçirilmişti

Bugün İçişleri Bakanlığı da Bitlis’te bir operasyon gerçekleştirildiğini ve saldırı yapmak için kullanılmaya hazır birçok mühimmat ele geçirildiğini belirtmişti. Bakanlık,"Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca, nokta istihbaratına dayalı olarak, Bitlis-Merkez ilçe Üçevler köyü kırsalında 06 Mayıs 2022 tarihinde icra edilen operasyonda; toprağa gömülü vaziyette 1 kg. plastik patlayıcı, 10 metre infilaklı fitil, 1 adet kesilmiş roketatar harp başlığı, 2 adet boş büyük tüp ele geçirilmiş ve emniyetli bir şekilde imha edilmiştir." ifadelerine yer vermişti.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal