Metroda Kadına Bıçakla Saldıran Saldırgan, Kadından Şikayetçi Oldu!

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadına bıçak çeken Emrah Yılmaz saldırdığı kadının masum olmadığını belirterek kendisinden şikayetçi olacağını açıkladı.

25.11.2021-14:04 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-15:52) Metroda Kadına Bıçakla Saldıran Saldırgan, Kadından Şikayetçi Oldu!

Son dakika gelen bilgilere göre, Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadına bıçak çeken Emrah Yılmaz saldırdığı kadından şikayetçi olacağını açıkladı.

24 Kasım Çarşamba günü , Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadına bıçak çekip saldırılarda bulunan Emrah Yılmaz emniyette alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Burada yaptığı savunma sonrası skandal sözlere imza atan Emrah Yılmaz yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;  "Cebimde bıçakla metroya bindim. Oturuyordum. 2-3 durak gittik. Bostancı durağına geldiğimizde ismini bilmediğim, karşımda oturan kapalı bayanın maskesinin aşağıda olduğunu gördüm. Ve bayana nazik bir şekilde korona var maskenizi tam kapatır mısınız dedim. Bu bayan kızgın bir şekilde çekmeyeceğim siz karışamazsınız dedi. Ben birkaç kez uyarmaya devam ettim" 

HASTAYIM DEDİM KÜFÜR ETTİ

Metrodaki kadının masum olmadığını, nazik bir dille maskesini takmasını söylediğini ancak kadının kendine küfür ettiğini iddia eden Emrah Yılmaz yaptığı açıklamalara şu şekilde devam etti; "Kapalı bayanı savunmaya yönelik bağırarak tam hatırlamadığım sözler kullandı. Ben herkesin hakkını savunuyorum astım hastasıyım ama maske takıyorum dedim. Yanında annesi de vardı. O da bana hakaret etti"

İLK KADIN BANA SALDIRDI

Bir süre sonra aralarında tartışma çıktığını ve kadının kendine tekme ve yumruklarla saldırdığını iddia eden Emrah Yılmaz çevredekilerinde kendine saldırmasıyla beraber korktuğunu ve bıçak çektiğini belirterek şu sözleri söyledi; "Bu sırada genç bayan bana döner tekme attı. Karnıma geldi. Beni tutanlar olduğu için karşılık veremedim. Annesi de bana saldırıp tekme ve yumruk attı" dedi ve kendisine kadınların hakaret ile küfrettiğini öne sürdü. Hakaretlere karşılık hakaret ettiğini belirten Yılmaz, "Ben de kendimi korumak üzere bıçağımı çıkardım. Darp ve linç edilmekten kurtulmak, kapıya yönelip ortamdan kurtulmak için çıkardım. Kimseyi hedef göstererek bıçağı sallamadım ve bıçakla tehdit etmedim. 50-60 kişi üzerime geldiği için kendimi kurtarmak adına bıçak gösterdim"

BIÇAKLI SALDIRGAN KADINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Metroda hem şiddete hem de hakarete maruz kaldığını belirten Emrah Yılmaz yaptığı açıklamaları şu sözlerle noktaladı;  "Ben kapıdan içeri tekrar baktım, hakaret ettim. Bıçağı göstererek tehdit etmedim. Bu sırada herkes bağırıyordu. Metrodaki kimseyi tanımıyorum. Tek başıma binmiştim metroya" 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal