Metroda Kadına Bıçaklı Saldırı

Dün akşam saatlerinde Kadıköy- Tavşantepe metro hattında bir erkek ve kadın arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte erkek yanında taşıdığı bıçakla kadına genç kadının üzerine yürüdü.

25.11.2021-09:37 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-10:37) Metroda Kadına Bıçaklı Saldırı

Olay dün akşam saatlerinde Kadıköy-Tavşantepe metrosu Bostancı durağında meydana geldi. Metro, durakta beklediği sırada bir şahsın içeri girip genç kadına hakaretler etmesi ile tartışma başladı. Şahıs, elindeki bıçakla karşısındaki genç kadına küfürler savurarak ‘ Suratını keserim senin’ dedi. Birkaç dakikalık yaşanan sözlü tartışmanın ardından şüphelinin olay yerinden uzaklaşması ile son buldu. O anlar çevredeki yolcuların cep telefonu ile kaydedildi.

20 SUÇ KAYDINDAN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Dün akşam saatlerinde Kadıköy- Tavşantepe metrosunda bir kadın ve erkek arsından bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmada, şüpheli şahıs yanındaki bıçakla birlikte genç kadını saldırdı. Olay anı çevredekiler tarafından kaydedildi. Kimliği tespit edilen şüpheli İstanbul’da yakalandı. E.Y.'nin 20 adet suç kaydından arandığı ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Kadıköy-Tavşantepe metro içerisinde bir kadın şahsı bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunan şahıs yakalanmıştır’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal