Sağlık Bakanı Fahrettin Koca CHP'ye Sert Sözler Söyledi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı konuşma sırasında araya giren CHP'li Mehmet Bekaroğlu'na tepki gösterdi.

25.11.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-13:53) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca CHP'ye Sert Sözler Söyledi!

Son dakika gelen bilgilere göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gün içinde yaptığı konuşmasında muhalefeti eleştirdi.

2021 YILI BİTMEDEN TURKOVAC'A ERİŞİLECEK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada yerli aşı Turkovac'ın 2021 yılı bitmeden kullanıma açılacağının altını çizerek şu açıklamaları yaptı; "Hücreden aşıya kadar her aşaması ülkemizde ve ülkemiz bilim insanlarınca geliştirilen milli aşımızın ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlı, uğurlu olmasını dilerim." 

DOKTORLARIN NÖBET YÜKÜ HAFİFLEYECEK

Sağlık çalışanların zor şartlarda çalıştığını belirten, Fahrettin Koca yakın zamanda iyileştirmelerin yapılacağını belirterek şu sözleri söyledi; "Sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hastalarımız ile çalışanlarımızın buluştuğu hastane ortamlarını çağdaş normlara ulaştırmak için yatırımlarımızı artırarak devam ediyoruz. Başta asistanlarımız olmak üzere doktorlarımızın nöbet yükünü hafifletmek için düzenlemeler yapmaktayız. Sağlık çalışanlarımızın özlük haklarını daha iyiye götürebilmek için büyük uğraş veriyoruz."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, yerli koronavirüs aşısı TURKOVAC ile ilgili konuşması esnasında CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun araya girmesine tepki göstererek şu ifadelere yer verdi; "Bugün sevinmenizi beklerdim anlıyorum ki üzülüyorsunuz."

FAHRETTİN KOCA'DAN MUHALEFETE SERT SÖZLER

Yaptığı konuşmayı bölen CHP'li Mehmet Bekaroğlu'na sert sözler söyleyen Bakan Koca yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; "Bugün sevinmenizi beklerdim anlıyorum ki üzülüyorsunuz. Görüşlerimiz her ne olursa olsun ortak paydamızın sağlıklı ve huzurlu bir yaşam olduğunu son iki yılda tüm dünya ile birlikte en unutulmaz şekilde tekrar öğrendik. Küresel salgın, güvenli ve erişilebilir sağlık hizmetlerinin değerini anlamamıza vesile oldu."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal