Meksika'da kabus dolu anlar! Belediye başkanı dahil 25 yarılı var!

Meksika'nın Cuernavaca şehrinde, Cuernavaca Belediye Başkanı Jose Luis Uriostegui ve eşi asma köprünün açılışını gerçekleştirdi. Porfirio Daz Parkı'nda Belediye Başkanı Jose Luis Uriostegui tarafından açılışı yapılan asma köprü insanların geçiş yaptığı sırada koptu.

08.06.2022-10:39 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-10:39)

Meksika'nın Cuernavaca şehrinde, Cuernavaca Belediye Başkanı Jose Luis Uriostegui ve eşi asma köprünün açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Uriostegui'nin, açılışını yaptığı asma köprüye çevre kentlerden de ilgi büyüktü. Yoğun ilgiyle açılışı gerçekleşen asma köprüden geçmek isteyen vatandaşlar,  belediye başkanı ve eşi dahil olmak üzere bir anda kabus dolu anlar yaşandı. 

Köprü insanların geçiş yaptığı sırada koptu

Meksika'nın Cuernavaca şehrinde bulunan Porfirio Daz Parkı'nda Belediye Başkanı Jose Luis Uriostegui tarafından açılışı yapılan asma köprü insanların geçiş yaptığı sırada koptu. Kabus anları yaşanan olaya tanık olan herkes tarafından hissediliyordu. Açılış için özel olarak gelen insanlar köprü üzerinde yürürken metrelerce aşağıya çakıldı. Cuernavaca Belediye başkanı Jose Luis Uriostegui ve eşi de o esnada köprüden geçiyorlardı. Belediye Başkanı Jose Luis Uriostegui ve eşinin de olduğu 25 kişi yaşanan korkunç olay sonrası yaralandı.

Köprü insanların geçiş yaptığı sırada koptu

Korku dolu anlar cep telefon kameralarına kaydedildi

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Salgado'nun eşinin de olduğu 2 kişinin vücutlarında ağır kırıklar olduğu belirtildi. Kabusun yaşandığı korku dolu anlar çevredeki insanların cep telefon kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal