Meksikalı genç evinde uyuduğu esnada 3 metrelik çukura düştü!

Meksika'da uyuşturucu çeteleri tarafından oluşturan yer altı tünelinin çökmesi sonucu, evinde uyuyan bir genç 3 metre derinliğindeki çukura düştü.

13.05.2022-09:40 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-09:40) Meksikalı genç evinde uyuduğu esnada 3 metrelik çukura düştü!

Meksika'da bir kişi evinde uyuduğu esnada zeminin çökmesi sebebiyle açılan çukura düştü. İsmi Martin olan 25 yaşındaki genç, 3 metrelik çukurdan yaralı bir şekilde kurtarılırken söz konusu çukurun uyuşturucu kaçakçılarının açtığı bir yeraltı tüneli olarak kullanıldığı öğrenildi. 

Olayın ardından yetkililer bulundukları incelemelerde bu tünelin civarda yer alan en az 8 ev adına tehlike oluşturduğunu belirledi. 

Meksikalı genç evinde uyuduğu esnada 3 metrelik çukura düştü!

3 metrelik çukura düştü

Meksika’nın Sinaloa eyaletinde bulunan Culiacan şehrinde Martin isimli 25 yaşındaki genç gece saatlerinde evindeki kanepede uyuduğu esnada zemininin çökmesiyle beraber açılan çukura düştü. Ortalama 3 metre derinliğinde olan çukurdan ailesi uyarınca çıkarılan Martin, olaydan hafif sıyrıklar alarak kurtuldu.

Uyuşturucu kaçakçıları tarafından açılmış

Genç şahsın ailesi, evlerinin zemininde meydana gelen çukur sebebiyle belediye yetkililerinden destek istedi. Yetkililer çukurun 2011 senesinde keşfedilen ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan suç çeteleri tarafından kazılan bir yeraltı tüneli sebebiyle oluştuğunu saptarken, tünelin çevrede bulunan en az 8 ev için tehlike arz ettiğini duyurdu. 

Meksikalı genç evinde uyuduğu esnada 3 metrelik çukura düştü!

Sinaloa Eyaleti Bayındırlık Bakanı Jose Luis Zavala da meydana gelen olay üzerine incelemelerde bulunmak amacıyla bölgeye geldi. Bakan Zavala, tünelin incelenmesi için en kısa sürede bir teknik ekibin iletileceğini, açılan çukurun ve tünelin doldurularak çevredeki evlerin daha fazla hasar almasının önüne geçileceğini aktardı.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal