Meksika'dan felaket görüntüleri: Tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı!

Meksika’da bulunan Villa Hidalgo kentinde tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı. Dolu nedeniyle bazı ev ve araçlar zarar gördü.

27.04.2022-09:55 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-09:55)

Meksika’nın San Luis Potos eyaletinde bulunan Villa Hidalgo şehrinde bir felaket meydana geldi. Yaşanan felakette maddi ve manevi hasarlar oluştu. Şehirde etkisini gösteren sağanak yağmur sonrası yaşanan dolu yağışı sebebiyle trafikteki bazı araçların camları kırılırken bazı evlerin çatıları da zarar gördü. Bölgede bulunan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Çatılar delindi, camlar kırıldı

Devasa dolu taneleri sebebiyle meydana gelen hasarın bilançosu henüz açıklamadı. Villa Hidalgo şehrinde ikamet eden bazı insanlar, camları kırılan araçlarının ve çatılarında delikler açılan evlerinin fotoğraf ve görüntülerini sosyal medya platformlarında paylaştı. Dolu yağışı sırasında trafikte bulunan birçok aracın da camlarının kırıldığı bildirildi. Bölgede bulunan insanlar mağdur oldu.

Tenis Topu Büyüklüğünde Dolu Yağdı!

Söz konusu olaya ilişkin açıklamalarda bulunan yetkililer bölgede sağanak yağışların devam edeceğini ve olası dolu yağışları konusunda da vatandaşların tedbir almaları gerektiğini bildirdi.

 Meksika Ulusal Su Komisyonu (Conagua) konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, ülkeyi etkisi altına alan soğuk hava dalgası sebebiyle San Luis Potos eyaletinin yanı sıra Veracruz, Oaxaca, Hidalgo, Tamaulipas, Puebla, Tabasco ve Chiapas eyaletlerinde da önümüzdeki günlerde şiddetli yağışların beklendiği duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal