Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Türk Sporu İçin Bir Olmalıyız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çalıştayın son gününde açıklamalarda bulundu.

17.01.2020-17:07 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-17:04) Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Türk Sporu İçin Bir Olmalıyız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çalıştayın son gününde açıklamalarda bulundu.

İşte Kasapoğlu’nun açıklamaları;

Başlamak bitirmek ve süreci devam ettirmek önemli. Sizler gibi yol arkadaşı herkese nasip olmaz. Bu vesileyle bu güzel tabloda emeğe alın teri döken tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız dün 2019 yılını tüm yönleriyle; bunula birlikte son 18 yılı halkımıza milletimize güzel bir sunumla aktardı. Burada gördük ki ülkemizin her alanda sanayisiyle, ekonomisiyle, ulaşımıyla, sağlığıyla, turizmiyle, sporuyla şahlanışını tekrar görmüş olduk. Bizler de inşallah sonraki süreçte yeni devrimlere yeni şahlanışlara birlikte yürüyeceğiz. Buna inanıyoruz. Bu 5 günlük çalıştayda gördüğümüz heyecan, karşılaştığımız güzel birliktelik, kardeşlik, dostluk tablosu, inanç bunu gösteriyor. Bu manada bu önemli program umutlarımızı tazelediği gibi yolumuzun ne kadar anlamlı olduğunu bu önemli yolda büyük hedeflere birlikte ulaşma noktasındaki inancın, azmin, kararlılığın da ne kadar diri olduğunu bizlere gösterdi.

Bu toplantıda sorunlarımızı, çözüm önerilerimizi, meselelerimizi enine boyuna tartışacağımızı, kimsenin eteğinde taş bırakmamasını söyledik. Dolu dolu geçen, enine boyuna, derinlemesine tartışmaların, konuşmaların, fikir alışverişlerinin yer aldığı tüm oturumların çok bereketli, verimli, keyifli programlar gerçekleştirdik.

Sporun tüm yönlerini enine boyuna tartıştık, tüm federasyonları sadece birkaç popüler branş değil, tüm konuları konuştuk. Futboluyla, hentboluyla, voleyboluyla, satrancıyla, cimnastiğiyle herkesin konusunu masaya yatırdık. Sportif mali anlamda nasıl olması, neler var, tablo nedir, nasıl olması gerekiyor, bunları konuştuk, çalıştık. Şunu da belirttik; bu çalıştay toplandık bitti değil, bir başlangıç olacak. Neyin başlangıcı olacak; Yeni atılımların, yeni gelişmelerin, yeni bir takım açılımların başlangıcı olacak. Söz verdiğimiz gibi bu çalıştayın çıktılarıyla, inşallah ben önümüzdeki hafta tüm moderatörlerle bir araya geleceğim. Oturumların sonuçlarını konuşacağız, tartışacağız ve önümüzdeki süreçte halkımızla kamuoyumuzla sonuçları paylaşacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri kabul etti. Bilgi arz ettik. Hem kendilerini hem meclisimizi sonuçlarla ilgili ve sonraki süreçle ilgili bilgilendireceğiz. Amacımız, bu ülkenin tüm imkanlarını ve en büyük imkanı, varlığı olan gençlerimizi, yarınlara çok daha güçlü hazırlamak. Ben sizlerden buradaki dinamizminizi, inancınızı ve ümit var oluşunuzu her daim diri tutmanızı istirham ediyorum. Sizlere ihtiyacımız var . Bu yolu sizlerle yürüyeceğiz. Ne dedik; Türk sporu için el ele, omuz omuza, gönül gönüle vereceğiz. Bu güçlü tabloyu daha da güçlü hale getireceğiz. Amacımız daha iyiye ulaşmak. Onun da iyisine ulaşmak ve en iyisine hep birlikte ulaşmak. Gayemiz bu. O nedenle dün Cumhurbaşkanımızın çizdiği yol, gördüğümüz manzara bu. En iyiye, en güzele adanmış bir ekibin varlığını bizlere gösteriyor. 18 yılda gerçekleşen devrimler, açılımlar, atılımlar, inanmışlık, adanmışlık olmadan bu işin gerçekleşmeyeceğini gösteriyor. 18 yıl önceki adanmışlık, dinamizm ve inanç gördüğümüz güzel tablo, bu inancın, bu adanmışlığın hep var olacağını bizlere müjdeledi. Sizlere şükranlarımı sunuyorum. Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal