Max Gradel'den Çarpıcı İtiraflar

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un başarılı oyuncusu Max Gradel'den Türkiye'de geçirdiği dönem ile ilgili çarpıcı açıklamalar.

01.04.2021-19:56 - (Son Güncelleme: 01.04.2021-19:56) Max Gradel'den Çarpıcı İtiraflar

Demir Grup Sivasspor'un özellikle bu sezon en önemli hücum silahlarından biri haline gelen Max Gradel performasnı ile Sivasspor'a çok büyük bir katkı sağlıyor.

Demir Grup Sivasspor'un başarılı kanat oyuncusu Max Gradel, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 28 karşılaşmada forma şansı bulurken 9 gol ve 10 asistlik skor katkısı ile Sivasspor'a çok büyük bir katkı sağladı.

Türkiye'de geçirdiği günler ve Türk Milli Takımı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Max Gradel, konuşmalarında ;

MİLLİ TAKIM ÇOK KALİTELİ

Türk Millî Takımı'nın çok iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Çok iyi oyunculara sahipsiniz. Uzun vadeli projelere ihtiyacınız var diye düşünüyorum. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım.

BURASI BİR FUTBOL ÜLKESİ

Zaten Türkiye futbol ülkesi… Türkiye'deki şehirlerde çok muhteşem şeyler görebiliyorsun. Millî Takımınız korkulabilecek bir Millî Takım…

UĞURCAN'I BEĞENİYORUM

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ı çok beğeniyorum. Arda Turan'ı da öyle… Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Top ayağındayken her şeyi yapabilir. Bu tip oyuncuları seviyorum. Yusuf Yazıcı var tabiî… Onu çok beğeniyorum. Fransa'da güzel işler yapıyor. Dünya çapında çok Türk oyuncu var… Hatay'daki Boupendza'yı çok beğeniyorum. Çok iyi bir sezon geçiriyor. Aboubakar çok iyi, Belhanda da öyle… Türkiye'de çok iyi oyuncular var.

BURADAN AYRILMAK İSTEMİYORUM

Her geçen gün Türkiye'yi daha çok seviyorum. Kültürü, yemekleri, insanları çok iyi. Türkler çok misafirperver… Gerçekten artık Türkiye'yi terk etmek bile istemiyorum.

MİLLİ MARŞI EZBERLEDİM

Kendimi çok iyi hissediyorum burada. Özellikle bir şeyi çok seviyorum. Maçlardan önce çok özel bir şey var Türkiye'de… Her maçtan önce milli marş söyleniyor. İlk önce çok şaşırdım. Şimdi ezberlemeye başladım. Hatta sanırım artık Türk Millî Marşı'nı biliyorum… Bu çok özel bir şey…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal