Marius Sumudica'nın Eski Tercümanından Olay Yaratacak İtiraflar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile anlaşan ligimizin olaylı teknik adamlarından olan Marius Sumudica'nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'tan olay yaratacak iddialar geldi.

13.10.2021-10:27 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-10:35) Marius Sumudica'nın Eski Tercümanından Olay Yaratacak İtiraflar!

Türkiye'de teknik direktörlük kariyerine Kayserispor ile başlayan Rumen teknik adam Marius Sumudica, sonrasında sırasıyla Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor ile görev almıştı. Sonrasında ülkesine geri dönüş yapan Marius Sumudica geçtiğimiz günlerde ülkesi Romanya'dan geri dönüş yapıp Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile anlaşma sağlamıştı.

SUMUDİCA'NIN ESKİ TERCÜMANINDAN OLAY SÖZLER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da çalıştığı dönemde Teknik Direktör Marius Sumudica'nın tercümanlığını yapan Oğuzhan Erdoğmuş, Sumudica'nın Gaziantep'te yaşadığı olaylı ayrılık süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak herkesi şaşkına çevirdi.

Teknik Direktör Marius Sumudica ile ilgili konuşan Oğuzhan Erdoğmuş, yaptığı çarpıcı itiraflarda ;

BANA DİKKAT ET YALANDAN AĞLAYABİLİR DEMİŞLERDİ

Basın toplantısına giderken yardımcısı bana, 'Oğuz dikkat et yalandan ağlayabilir' dedi ve dediği olunca ben de kendimi tutamayıp güldüm. Videolar da görebilirsiniz.

SUMUDİCA BANA TERBİYESİZLİK YAPTI

Sumudica bana terbiyesizlik yaptı. Romanya'da iken beni her gün arıyordu. Bana iş bul diye adeta yalvardı, Yeni Malatyaspor ile anlaştıktan sonra mesajıma cevap vermedi. 3 gün sonra yardımcısı Şener Hoca aradı: 'Sumudica sana karşı mahcup' dedi. Ben tercümanlık mesleğine Sumudica ile başlamadım. Ben daha önce de bu mesleği yapıyordum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal