Mahkum'un Savcı Tahir'i Başarılı Oyuncusu Anıl İlter Voleybolcu Sevgilisiyle İkinci Kez Nikah Masasına Oturuyor!

Ünlü oyuncu Anıl İlter'den yakın dostlarını ve sevenlerini neşelendirecek güzel haber geldi. İşte o detaylar...

15.02.2022-17:19 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-17:19) Mahkum'un Savcı Tahir'i Başarılı Oyuncusu Anıl İlter Voleybolcu Sevgilisiyle İkinci Kez Nikah Masasına Oturuyor!

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Anıl İlter, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Hem yakışıklılığı hem de oyunculuğuyla akıllara kazınan Anıl İlter, son zamanlarda Fox TV'nin başarılı yapımlarında boy gösteriyor. Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu, dizinin final yapmasının ardından çok uzun süre geçmeden yeni projesine başladı. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla beğenilen Mahkum dizisinde rol alan İlter, dizide canlandırdığı karakterle de izleyiciden büyük beğeni topluyor. Hayat verdiği ''Savcı Tahir'' rolüyle isminden başarıyla bahsettiren ünlü oyuncudan bir güzel haber daha geldi.

İKİ YIL ÖNCE BOŞANMIŞTI

Mahkum dizisinin parlayan yıldızlarından biri olan ünlü oyuncu Anıl İlter, iki yıldır dolu dizgin aşk yaşıyor. Voleybolcu Sinem Yıldız'la aşk yaşayan başarılı oyuncu, önceki gün sevgilisiyle Kadıköy'deki bir mekanda yemek yedi. Yemeğin ardından basın mensuplarıyla konuşan ünlü oyuncu ilişkisi hakkında; ''Çok güzel giden bir ilişkimiz var. Henüz tarih almadık ama birlikteliğimizi evlilikle taçlandıracağız'' ifadelerinde bulundu. Yaklaşık iki yıl önce on yıllık eşi İpek İlter'le boşanan Anıl İlter'in bir de kızı var. Henüz evlilik tarihini bildirmeyen ünlü oyuncunun nasıl bir düğünle dünya evine gireceği ise şimdiden merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu Anıl İlter'in sıkı takipçileri ise ünlü oyuncuyu mercek altına alarak yaptığı her paylaşımdan bir anlam çıkarmaya başladı.

anıl ilter

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal