Mahkum Dizisinin Cemre’si Ünlü Oyuncu Seray Kaya Babasının Yeni Yaşını Kutlamak İçin Soluğu Mezarda Aldı

Ekranların sevilen oyuncusu Seray Kaya’dan hayranlarını üzen paylaşım geldi. İşte başarılı oyuncunun sosyal medyadaki o paylaşımı…

04.02.2022-15:58 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-15:58)

Yer aldığı birçok dizide göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Seray Kaya; Gülümse yeter, Kocamın Ailesi, Kadın, Kuruluş Osman gibi ekranlarda çok sevilen dizilerde rol aldı. Hayat verdiği karakterlerle bütünleşen ünlü oyuncunun büyük bir çıkış yakaladığı Kadın dizisinden sonra kariyerinde daha da büyük bir yükselişe geçtiği de yer alan gerçekler arasında. Dizide hayat verdiği Şirin karakteriyle ekran başındaki izleyicilerin hafızasına kazınan ünlü oyuncu Seray Kaya ise şimdilerde FOX TV’de yer alan Mahkum dizisiyle sevenleriyle buluşuyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla televizyon ekranlarında büyük bir farklılık yaratan Mahkum dizisi ise, kısa süre içerisinde en sevilen diziler arasında yer almayı başardı. 

KAYA: İYİ Kİ DOĞDUM BABA

Son zamanlarda mahkum dizisiyle ekranlara gelen başarılı oyuncu Seray Kaya’nın babasıyla ilgili yaptığı duygusal paylaşımı ise, yakın dostlarını ve sevenlerini bir hayli üzdü. 2019 yılında babasını kalp krizi nedeniyle kaybeden 31 yaşındaki güzel oyuncu, yaşadığı bu kaybın ardından yıllar geçse de acısını hala içinde yaşamaya devam ediyor. Yeni yaşını kutlamak için babasının mezarlığına giden güzel oyuncu Seray Kaya, pastanın üzerine koyduğu mumları üfleyerek babasının doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncunun bu duygusal paylaşımı sevenlerini derinden üzerken, Kaya ‘’İyi ki doğdum baba’’ notunu düştüğü karesini hesabından paylaştı. Her fırsatta yaptığı paylaşımlarla babasına olan özlemini dile getiren Seray Kaya’nın vefası hem takdir edilirken, hem de acısının hala taze olması dostlarını üzen etmenler arasında yer alıyor. 

seray kaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal