Ünlü Fenomen Şeyma Subaşı Bu Kez de Direk Dansı Yaparak Takipçilerini Mest Etti!

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı son direk dansı videosu olay oldu. İşte habere ilişkin o detaylar…

04.02.2022-15:05 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-17:43)

Katıldığı yarışma programının ardından ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’yla aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, yaşadığı bu ilişkiden sonra kısa sürede üne kavuştu. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Subaşı, Ilıcalı’yla yaşadığı aşk süresince yaptığı çılgın paylaşımlar ve partilerle sık sık magazin gündemine düşüyordu. Ünlü televizyoncuyla ilişkisini noktalayan ve Miami ile Türkiye arasında mekik dokuyan güzel fenomen, daha öncelerinde de olduğu gibi sosyal medyadan eğlenceli paylaşımlarını sürdürüyor. Mısırlı milyarder sevgilisiyle Miami’de yeni bir hayata başlayan ünlü fenomen, yine çok konuşulan paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

DANSI SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKTİ

Acun Ilıcalı’yla yaşadığı beraberlik sonrası kısa sürede üne kavuşan fenomen Şeyma Subaşı, çok konuşulan ve tartışma yaratan paylaşımlarını sürdürmeye devam ediyor. Düzenli olarak spor yapan, yediklerine her daim dikkat eden ve lüks paylaşımlar yapmaktan da geri durmayan ünlü fenomen Şeyma Subaşı bu kez de yine çok konuşulacak bir paylaşımın altına imzasını atmayı başardı. Direk dansı yaptığı videosunu sosyal medya hesabından paylaşan ünlü fenomenin o görüntülerine, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı. Büyük güç gerektiren direk dansını başarılı bir şekilde yapan Subaşı’nın bazı takipçileri ünlü fenomeni takdir ederken, bazı takipçileri de topa tuttu. Her zaman çok konuşulan paylaşımlara imza atan sosyal medya ünlüsünün bundan sonra daha nasıl paylaşımlar yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu. 

şeyma subaşı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal