Yeni Jenerasyon Pop Müzik

Sosyal medya platformlarında tarzıyla Demet Akalın'a benzetilen ve yeni pop müziğin gelecekteki yıldızlarından olacağı söylenen Evren Adam, Instagram ve YouTube kanalında takipçileri desteğiyle yükselmeye devam ediyor.

23.03.2019-13:11 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-14:37) Yeni Jenerasyon Pop Müzik

HABER365 / ÖZEL HABER / GÜRAY AYDEMİR

Sosyal medya dünyasında popüler olmak bir video aracılığıyla bile mümkün olabiliyorken, sanatıyla bir yerlere gelme kaygısı içinde olan ve amacı üretmek olan bir çok müzisyen sosyal medya mecalarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor.

Bu müzisyenlere örnek olarak müzik dünyasında tarzı ve şarkılarıyla Demet Akalın'ı anımsatan yeni ve popüler olmayı hakeden isimlerinden Evren Adam, takipçilerinin de desteğiyle sosyal medyada her geçen gün daha da popüler bir hale geliyor.

MÜZİĞİNDE 2000'lERİN POP HAVASI VAR

Pop müziğinin 2000li yıllardaki kendine özgü tarzı ve ''Atarlı'' şarkıları günümüzde başta Demet Akalın olmak üzere birçok kadın popçu tarafından seslendirilmeye devam ediyor.

Bu alanda bir erkek popçunun olmayışı ise sosyal medya da bu eksikliğin ''Hak eden'' bir isimle doldurulması gereken bir durum olduğu ve bunun için de Evren Adam'ın o boşluğu dolduracak bir isim olduğu görüşü hakim.

Üretmeyi ve paylaşmayı kutsal bir hizmet olarak gören ve bunu röportajında dile getiren Evren Adam, ilk single'ı ''Öp de Geçsin''in ardından aldığı tepkilerin çok olumlu olduğunu ve yaz aylarında çıkacak ikinci single'ı için takipçerinin de desteğiyle daha cesur adımlar atabileceğini, bunun da Türk Pop Müziği için önemli olduğunu ifade etti.

DEMET AKALIN MI O?

Takipçilerinin, tarzıyla Demet Akalın'a benzettiği Evren Adam, sosyal medyada ''Demet Akalın mı O?'' gibi esprili ve motive eden yorumlar aldığını tarzının Türk Pop Müziğini canlandırdığını düşündüğünü söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal