Ümit Karan'a 1 Yıl 8 Ay Hapis Cezası!

Ümit Karan, oturduğu sitede çalışan bir kadına yönelik istismarda bulunmuş ve mahkemelik olmuştu. Ümit Karan, mahkeme tarafından 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

29.04.2019-15:26 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-16:27)

Eski milli futbolcu Ümit Karan'ın oturduğu sitede çalışan bir kadına istismarda bulunduğu iddia edilmiş ve olay mahkemeye taşınmıştı.

Bakırköy 37. Asliye Ceza Mahkemesi, Ümit Karan hakkında delil yetersizliğinden dolayı beraat kararı vermişti. Mağdur kadının avukatı ise beraat kararına itiraz etmiş ve İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi davanın yeniden görülmesine karar vermişti.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin kararının ardından Ümit Karan'ın davası bugün görüldü. Mahkeme, Ümit Karan hakkında zorla getirme kararı çıkartmasının ardından Karan ve avukatı duruşma salonunda yerini aldı.

'PSİKOLOJİK RAHATSIZLIK GEÇİRMİŞ, TEDAVİ GÖRMÜŞTÜR'

Mağdur kadının avukatı Işıl Gülümser, söz aldı ve olayı anlattı. Gülümser, 'Anlattıkları da kamera kayıtlarına birebir uygundur. Müvekkilim bir çalışan olarak güler yüzlü davranmış, işverenin sarkıntılık mahiyetindeki eylemini savuşturmaya çalışmış ve kısmen başarılı olmuştur. Olaydan sonra ciddi olarak psikolojik rahatsızlık geçirmiş, tedavi görmüştür.' dedi.

'HAYATIM BOYUNCA KİMSEYE YANLIŞ YAPMADIM'

Karan, hakkında yapılan suçlamalar hakkında kendisini savundu. Karan, savunmasında 'hayatım boyunca kimseye yanlış yapmadım. Ben Atatürkçü'yüm. Bana ceza vereceksiniz eğer Atatürkçülükten verin razıyım. Suçlamalar doğru değildir, kabul etmiyorum. Ben Survivor yarışmasında kadınlarla yan yana bulunduğumda bile herhangi bir şey yapmamıştım.' dedi.

Ceza Dairesi, Ümit Karan'a 1 yıl 8 ay hapis cezası almasına karar verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal