Hatice'den Çağla Şikel'e Sert Sözler

Çağla Şıkel, podyumda kalçasını açarak gündem olan Hatice hakkında 'Podyuma çıkacağım kişileri mutlaka bilirim herkesin kendi gösterisi' dedi. Hatice, Çağla Şıkel hakkında sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.

29.04.2019-12:02 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-15:23)

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ve Muammer Ketenci'nin defilesinde kalçasını açmasıyla gündeme gelen Hatice, eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Kalça açma hareketi ile olay olan Hatice ile Çağla Şıkel arasında gerilim yaşandı.

'YORUM YAPAMIYORUM'

Magazin muhabirleri Çağla Şıkel'e, Hatice'nin podyumda kalça açma hareketi ile ilgili sorular yöneltti. Şıkel, konuyla ilgili olarak 'Podyuma çıkacağımı kişileri önceden mutlaka biliyorum. Çıkan herkese saygı duyuyorum. Asla onlarla ilgili yorum yapmıyorum herkesin kendi gösterişi herkesin kendi yürüyüşü.' diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

HATİCE'DEN SERT CEVAP

Şarkıcı Hatice, ünlü manken Çağla Şıkel'in açıklamalarının ardından Twitter hesabından yaptığı açıklama ile ağızları açık bıraktı. Hatice, Çağla Şıkel'e ağır sözler sarf etti.

Hatice, paylaşımında 'Bir zamanların tostçu çağlası bunu sen mi söylüyorsun? Ah be canım en azından tostumu yiyip beklemedim otel odasında evli adamı. Ben de bilirim kimle muhatap olup olmayacağımı da neyse.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal