Tuğba Ekinci'den Deniz Çakır'ı Yerden Yere Vuran Paylaşım!

Bir AVM'de bulunana kafede başörtülü kadınlara hakaret etmesini ardından Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

05.01.2019-11:51 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-12:46) Tuğba Ekinci'den Deniz Çakır'ı Yerden Yere Vuran Paylaşım!

Bir AVM'de bulunana kafede başörtülü kadınlara hakaret etmesini ardından Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Set çıkışları ile dikkat çeken Tuğba Ekinci, başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen Deniz Çakır'a sosyal medyadan ağır yüklendi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olma dizisinden çıkarılan Deniz Çakır, geçtiğimiz günlerde kafede oturan 6 başörtülü kadına hakaret ettiği haberleri ile gündeme geldi.

Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabına Deniz Çakır'ı yerden yere vurdu. Tuğba Ekinci, paylaşımına 'Fazla tanımıyorum psikopat sanıyorsa kendini ona en fiyakalısından hanımağa yaparım oynadığı dizide Temizlikçiyi canlandırsaydım demek zorunda kalır. Bikini şort daha çok yakışıyor sana, hayırdır doğruysa sana mı kaldı ayıklamak memleketi? Deniz Çakmaktaş kapalıda açık da Müslüman Türk vatandaşımız. Ailesi kimse alsın ilgilensin kızıyla alkolü taşıyamıyorsan içmeyeceksin veya da menajerine beni akla çalışması yap demeyeceksin altı üstü oyuncusun rolünden ben çıkartırım seni, ortak dostlarımız oldu zaman zaman sor adresi gösterirler adresim belli gel istediğin zaman uçma dan gel.' notunu düştü.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal