Talat Bulut Tarafından Taciz Edildiğini İddia Eden Kostüm Asistanı Hakkında Şoke Eden Belge!

Yasak Elma dizisi setinde Talat Bulut tarafından tacize uğradığını iddia eden 19 yaşındaki Ö.Ş hakkında şok eden bir gelişme yaşandı. Ö.Ş'nin geçmiş dönemde de taciz iddiası ile mahkemeye başvurduğu belgeler ortaya çıktı.

20.09.2018-14:43 - (Son Güncelleme: 20.09.2018-14:44) Talat Bulut Tarafından Taciz Edildiğini İddia Eden Kostüm Asistanı Hakkında Şoke Eden Belge!

Geçtiğimiz Haziran ayında Yasak Elma dizisi sezon finalinden 1 hafta önce Talat Bulut'un 19 yaşındaki kostüm asistanı Ö.Ş'yi teciz ettiği iddiaları günlerce konuşulmuştu.

19 yaşındaki Ö.Ş, 62 yaşında olan Talat Bulut'un kravatını düzeltirken kendisini arka odaya çağırdığını ve orada tacize uğradığını öne sürmş, durumu hem set ekibi hem de yakın çevresine anlatmıştı.

Olay üzerine Ö.Ş mahkemye başvurdu ve Bulut'a dava açıldı. 12 kişinin ifadesi dinlenmesini ardından ünlü oyuncu Talat Bulut hakkında delil yetersizliğinden takipsizlik kararı verilmişti.

BABASINA DA TACİZDEN DAVA AÇMIŞ

Yaşanan bütün olaylar tazeleğini korurken Ö.Ş'nin bundan 5 yıl önce benzer bir dava süreci yaşadığı ortaya çıktı. Annesi ve babası ayrı olan Ö.Ş 2013 yılında babasının yanında kalmaya gittiğini ve orada istismara uğradığını iddia ederek dava açılmış.

Annesinin yanına tekrardan dönen Ö.Ş, babası hakkında açılan davanın ardından Adli Tıp'tan çıkan rapora göre hiçbir istismar bulgusuna rastlanılmadığı belirlenmiş.

Raporun ardından Ö.Ş şikayetini geri çekerek psikolog eşliğinde ifade vererek babasının yanında kalmak istemediği için yalan söylediğini ifade etmiş.

İşte O Belgeler;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal