Son Yaz Soner Kimdir? Halil Babür Kimdir?

Fox TV'de ekrana gelen Son Yaz dizisindeki Soner'in kim olduğu merak ediliyor. Son Yaz dizisinde Soner karakterine hayat veren Halil Babür kimdir? Halil Babür kaç yaşında? Halil Babür dizileri hangileri? Halil Babür biyografisi...

16.01.2021-10:19 - (Son Güncelleme: 16.01.2021-10:19) Son Yaz Soner Kimdir? Halil Babür Kimdir?

Son Yaz dizisinde hayat verdiği Soner karakteri ile ilgi odağı olan Halil Babür'ün kim olduğu merak ediliyor. Peki Halil Babür kimdir? Halil Babür kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

SON YAZ SONER KİMDİR?

Fox TV'de ekrana gelen Son Yaz dizisi Soner kimdir? sorusunun cevabı araştırılıyor. Dizide Halil Sadi'nin metresinden olan en küçük çocuk olan Soner, agresif bir yapıya sahiptir. Soner 10 yaşına gelene kadar Halil Sadi tarafından kabul edilmese de, Soner'in annesi ölünce oğlunu mecburen yanına almıştır.

Artık babası ile yaşayan Soner, babasının kötü işleri için kullanılmaya başlanmıştır. Bunun sonucunda da Soner'de travmalar meydana gelmeye başlamıştır ve bunun sonucunda birtakım olaylar gelişir.

HALİL BABÜR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Soner karakterini canlandıran Halil İbrahim Babür, 26.06.1987 Bitlis doğumludur. Oyunculuğun yanı sıra oyun yazarlığı da yapan Babür, 2007 yılından itibaren aktif bir şekilde oyunculuk yapmaktadır. Pis Yedili dizisinde yıldızı parlayan oyuncu, 2017’de rol aldığı Kar isimli film ile Altın Koza Umut Vaat Eden Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal