Kızı Melisa’yı Çantaya Benzeten Şeyma Subaşı İçin Anneler Harekete Geçti

Son zamanlarda attığı her adımla gündeme gelen Şeyma Subaşı, 'Melisa'yı çanta gibi yanımda götüremiyorum.' demiş ve eleştiri oklarının hedefine yerleşmişti. Şimdi de Subaşı için, RTÜK'e şikayet yağıyor.

30.03.2019-11:17 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-11:31) Kızı Melisa’yı Çantaya Benzeten Şeyma Subaşı İçin Anneler Harekete Geçti

Kızı için çanta benzetmesi yapan Subaşı’na sosyal medya kullanıcılarından ve ünlülerden de tepkiler gelmeye devam ediyor.

Son olarak sosyal medya kullanıcıları, Şeyma Subaşı için RTÜK’e şikâyet yağdırdı.

Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kızı Melisa'yı çantaya benzetmesi, anneleri kızdırdı. Ünlü fenomenin hesabının kapatılması için kampanya başlatıldı.

RTÜK’E ŞİKAYET YAĞMURU

Son verdiği röportajla başta anneler olmak üzere, büyük bir kesiminden tepki toplayan Subaşı, "Yurt dışına 3-4 günlüğüne gidip geliyorum. O yüzden Melisa'yı çanta gibi yanımda taşıyamıyorum." demişti.

Bu sözlerin ardından bazı kadın dernekleri Subaşı’nın kötü örnek teşkil ettiğini savunarak, Instagram hesabının kapatılması için kampanya başlattı. 



Birçok kadın ise Şeyma Subaşı'nı yaşantısının kötü örnek olduğunu öne sürüp, ünlü fenomenin TV ekranlarına gelmemesi için RTÜK'e şikâyet yağdırdı.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal