Bahar Candan Aylık Kazancı Dudak Uçuklattı

Bir moda yarışması ile popüler ve ardından şarkılar çıkaran Bahar Candan, aylık kazancısını açıkladı. Bahar Candan'ın aylık kazancı dudak uçuklattı.

30.03.2019-11:06 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-11:03) Bahar Candan Aylık Kazancı Dudak Uçuklattı

Moda yarışmasında sergilediği tavırlar ile bir anda adını duyuran Bahar Candan, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor.

Photoshop yaptığı fotoğraflar ile alay konusu olan Bahar Candan, aylık kazancını açıkladı. Katıldığı canlı yayında aylık gelirini açıklayan Bahar Candan, şaşkınlık yarattı.

BAHAR CANDAN AYLIK GELİRİ

Moda yarışmasında ağlaması ile dikkat çeken Bahar Candan, aylık gelirini açıklaması ile bir anda gündem oldu. Candan, 'Ben paralı zengin bir yaşam peşinde değilim, ben kaliteli ve eğlenceli bir hayat yaşamak istiyorum. Ben harcayabileceğim paranın hep daha azını harcadım. Harcamak istesem fazlası da vardı. Aylık giderimiz 40 bin TL'yi buluyor.

'ŞARKIDAN 400 BİN TL'DEN FAZLA KAZANDIM'

Düzenli DJ'lik yapıyoruz oradan da aylık ciddi para alıyoruz. 'Dondurma' şarkımdan da çok para kazandım. 400 bin TL'den fazla para kazanmışımdır o şarkımla. Bizim üç dükkanımız var. İkisinin geliri ablama, birinin geliri babama gidiyor. Babamın kredi kartını kullanıyorum, ablam da bana nakit veriyor.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal