Jennifer Aniston Friends Dizisinin Özel Bölümünü Beğenmedi

Bir döneme damgasını vuran Friends dizisi 16 yıl sonra özel bölümü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Jennifer Aniston'un dizinin özel bölüm senaryosunu beğenmediği konuşuluyor.

04.06.2020-11:42 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-11:42) Jennifer Aniston Friends Dizisinin Özel Bölümünü Beğenmedi

Friends dizisi, 16 yıl sonra aynı oyuncu kadrosuyla çekilecek özel bölümü coronavirüs engeline takıldı. Dizi hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Şimdi ise, başrol oyuncusunun dizinin senaryosunu beğenmediği konuşuluyor.

Jennifer Aniston'ın, HBO Max Başkanı Bob Greenblatt'ın çekimlerin orjinal sette yapılacağını söylediği projenin senaryosunu beğenmediği gelen iddialar arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü dizinin oyuncuları Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer ile tekrar kameralar karşına geçmek konusunda kararsızlık yaşadığı iddiaları ilk olarak ABD merkezli magazin yayını Star tarafından gündeme getirilmişti. İsmi verilmeyen kaynaklara göre, özel bölümünün senaryosunu bir fiyasko olarak tanımlayan başarılı oyuncu Jennifer Aniston, projeye katılmaya onay verdiği için büyük pişmanlık yaşadığı söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal