İrem Derici ve Ataberk Özdene Barıştı mı?

Ünlü popçu İrem Derici, Youtuber Gökçe Yıldırım'ın sevgilisi ve aynı zamanda kendi dansçısı olan Ataberk Özdene ile gündeme bomba gibi düşen bir aşk yaşamıştı. İrem Derici ve Ataberk Özdene'nin ayrılık haberi gündemini meşgul ederken İrem Derici'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

25.03.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-09:23) İrem Derici ve Ataberk Özdene Barıştı mı?

Ünlü popçu İrem Derici, dansçısı Ataberk Özdene ile aşk yaşamaya başladıktan sonra Özdene'nin eski sevgilisi Youtuber Gökçe Yıldırım, Derici hakkında bomba iddialarda bulunmuştu.

Gökçe Yıldırım, bilgisayarında İrem Derici'nin uygunsuz görüntülerinin olduğunu öne sürerek paylaştığı makyaj videosunda konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Gökçe Yıldırım, 'Bu zamana kadar susmanın her zaman en doğrusu olduğuna inananlardanım. Sosyal medya gördüğünüz haberlerin hepsi doğru. Bunu kimse inkar edemez.

'AYLARCA ÇOK UĞRAŞTI'

Bir ilişki varken yeni bir ilişkiye başlandı ve bunu karşı taraf başlattı, adımı o attı. Aylarca çok uğraştı. Hiçbir şekilde dikkate almıyorduk ama vazgeçmedi. Sonuç olarak da amacına ulaştı.

'İĞRENÇ VİDEOLARI GÖRDÜM'

İnsanlıktan utandığım ve gerçekten iğrenç şeyler görmek zorunda kaldım. Biten ayrılıktan dolayı Allah'ıma şükrediyorum. Bir gün kendi bilgisayarımı açtım ve bilgisayarımda o kişinin (İrem Derici) oturumu açıktı. Her kadında bunu merak eder ve bakar sonuçta ortada bir ihanet var. Ben orada tüm yazışmaları, iğrenç videoları falan her şeyi gördüm ve olayı anladım.' diyerek olayı anlatmıştı.

Ataberk Özdene ve İrem Derici, Gökçe Yıldırım'ın açıklamalarının ardından sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunarak kimseyi umursamadıkları mesajını verdiler.

İşte o paylaşımlar;

Ünlü çift son olarak alyanslı fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak evlenecekleri yönünde bir sinyal vermişti. Derici, paylaşımında isyan ederek 'Çünkü insanların yüksek bir yüzdesi leş festivali oğlum. İki güzel fotoğrafını paylaşırız, olan senin marshmallow kalbine, zeytin gözüne olur. Teker teker gelmeyin 3'er 5'er gelin. Tek tek uğraşmak çok sıkıcı.' notunu düşmüştü.

İREM DERİCİ VE ATABERK ÖZDENE BARIŞTI MI?

İrem Derici ve eski sevgilisi Ataberk Özdene cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü popçu Derici, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından ampul taktığı anı video olarak paylaştı. Derici, paylaşımına 'Yetiş @ataberkozdene' notunu ekleyince kafaları karıştırdı.

İrem Derici ve eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin barışıp barışmadığı merak konusu olurken ikiliden herhangi bir açıklama gelmedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal