Gonca Vuslateri'nin Kamera Karşısındaki Dans Şovu!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri kamera karşısına geçti, göbek ve kalça dansıyla herkese şov yaptı. Vuslateri’nin bu görüntülerine binlerce yorum yağdı….

12.01.2021-16:52 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-16:20)

Her paylaştığı ve söylediği farklı yerlere çekilen Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Güzel oyuncu set karavanında mezdeke oynadığı hallerini Instagram hesabından takipçilerine sundu. Gonca Vuslateri’nin paylaştığı videodaki göbek dansı ise çok konuşuldu. 

GONCA VUSLATERİ’DAN DANS ŞOVU

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından göbek ve kalça dansı yaptığı videosunu paylaştı. Set arasında karavanında keyifli anlar geçiren oyuncunun videosu takipçileri arasında çok konuşuldu. Bir milyon takipçisi bulunan Vuslateri paylaştığı videoya; “Bu kamu spotu şeklinde büyüyen göbeği sizlerle paylaşmak istedim” ifadeleriyle esprili bir yaklaşımda bulundu. 

VUSLATERİ: ÇİÇEKLİ DON ÇIKMIŞ PİJAMADAN

Gonca Vuslateri sette kendi sahnesini beklediği sırada sıkılınca olanlar oldu. Eğlenceli ve esprili karakteriyle tanınan güzel oyuncu objektifin karşısına geçip dans etti. Dans videosunun altına esprili bir yaklaşımda bulunan Vuslateri, iki ay önce çekilmiş olunan dansını sevenleriyle paylaştı. Göbek ve kalça dansıyla şov yapan ünlü oyuncu göbeği ile ilgili dalga geçmeyi de unutmadı. Güzel oyuncu kendisiyle ilgili; “Zorum ben sette ya... Yani prodüksiyon eğer karavana mezdeke koymamışsa bana esiyor yukardan yukardan. Belki de aşağıdan... Bahadır'ın eşi beni İtalyan menüsüyle donattığından uzaydan görülen bir göbeğim oldu. Bu kamu spotu şeklinde büyüyen göbeği sizlerle paylaşmak istedim. Ve korkunç dans etmem, dans etme isteğime mani olamıyor. Sette can sıkıntısı ve bekleme çözümlerine birebir. Hala gülüyorum bir de çiçekli don çıkmış mı o pijamadan” şeklinde bir paylaşım yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal