Can Kırıkları Kerem (Zeynep’in Savcı Eşi) Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Dizinin en merak edilen karakterlerinden olan Kerem’i tanıtacağımız bu yazımızda Can Kırıkları Kerem kim, Can Kırıkları Kerem’in gerçek adı ne, kaç yaşında gibi soruların cevapları siz değerli takipçilerimizle.

29.09.2018-13:23 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-12:49) Can Kırıkları Kerem (Zeynep’in Savcı Eşi) Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Dizinin en merak edilen karakterlerinden olan Kerem’i tanıtacağımız bu yazımızda Can Kırıkları Kerem kim, Can Kırıkları Kerem’in gerçek adı ne, kaç yaşında gibi soruların cevapları siz değerli takipçilerimizle.

Can Kırıkları Kerem Kim? Nasıl Birisi?

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Can Kırıkları dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla seyircinin merakla beklediği dizilerden biri. Zeynep ve Leyla adında iki bayan polisin hayat hikayesini ele alan dizide hem aksiyon dolu dakikalarla heyecana kapılacağız hem de dram sahneleriyle mendillerimizi yanı başımızda hazır bulundurmamız gerekecek.

Can Kırıkları Kerem kim sorusunun cevabına gelecek olursak Kerem, Funda Eryiğit’in canlandırdığı Zeynep’in eşidir. Savcı olan Kerem doğru olan ne varsa onun yanında yer alır. Olay yeri bulgularını dikkatle inceleyen ve hakkaniyetle muamele eden Kerem seyircinin eminiz ki en beğendiği karakterlerden birisi olacak.

Peki Can Kırıkları Kerem’in gerçek adı ne? Kaç Yaşında? Nereli? Daha önce hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Evli mi? Boyu kilosu kaç? Tüm bu soruların cevapları yani oyuncu hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar yazımızda sizlerle.

Can Kırıkları Kerem’in Gerçek Adı Ne? Nereli?

Can Kırıkları dizisindeki Kerem geçtiğimiz sezonda Atv ekranlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler dizisinde Toprak öğretmene hayat vermiş olan Özgür Çevik. Oyunculuğuyla olduğu kadar sesiyle de büyük beğeni alan oyuncuyu yakından tanımak adına bilgileri paylaşmaya devam edelim. Oyuncu, Ankara doğumlu. Mayıs 1981’de dünyaya gelen başarılı oyuncu Amasya’da İlkokul, Lüleburgaz’da ortaokul, Bingöl ve Kocaeli’de lise eğitimini tamamlamıştır.

Bu süreç içerisinde pekçok şehri tanıma fırsatı bulan oyuncu İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünde eğitim görürken bir taraftan da müzik hayatına atılmıştır. 2004 yılında henüz öğrenci iken Akademi Türkiye adlı müzik yarışması ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu bu yarışmada Barış Akarsu ile pek çok şarkı söylemiştir.

Ä°lgili resim

Daha sonra yine öğrenci iken Yabancı Damat adlı dizide Yunan bir damat olan Niko karakteri ile gönüllere taht kurmuştur. Kiraz Mevsimi, Avrupa Yakası, Kavak Yelleri adlı dizilerde konuk oyuncu olarak rol alan oyuncu son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Toprak Öğretmene hayat vermiştir. Vali adlı sinema filminde rol alan oyuncu ayrıca Gece Sesleri adlı yapımda başrolde yer almıştır.

Özgür Çevik Yaşı-Boyu-Kilosu-Eşi

37 yaşında olan oyuncu ikizler burcu. 71 kg olan oyuncunun boyu ise 1,82 cm dir. Oyuncu daha önce Nehir Erdoğan ile sevgili olmuş ancak şu anda özel hayatıyla ilgili detay bulunmamakta. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal