Avlu Kudret’in Kocası Zeki Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Oynadığı Diziler

Avlu dizisi Kudret’in kocası Zeki karakteri de merak edilenler arasına girmeyi başardı. Peki Avlu Kudret’in kocası Zeki kim? Avlu Kudret’in kocasının gerçek adı ne? Yaşı boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

24.09.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-15:39) Avlu Kudret’in Kocası Zeki Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Oynadığı Diziler

Avlu dizisi Kudret’in kocası Zeki karakteri de merak edilenler arasına girmeyi başardı. Peki Avlu Kudret’in kocası Zeki kim? Avlu Kudret’in kocasının gerçek adı ne? Yaşı boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

Avlu Kudretin Kocası Zeki Kim?

Star Tv ekranlarının Limon Film yapımı sevilen dizisi Avlu dizisinde çete başlarından olan Kudret’in kocası Zeki, çok zengin bir iş adamıdır. Kudret’in zengin olma sebebi de eşinin zengin olmasıdır. Zeki, geçmişte Kudret’i defalarca aldatmış ve sonunda Kudret hapishanelik olmuştur. Kudret hapishaneye girdiğinde huylu huyundan vazgeçer mi yine başka başka kadınlarla bir arada olmaya devam eden Zeki’nin her haline Samet şahit olmuştur. Samet de Sezen’in sevgilisidir. Her şeyi getirip Sezen’e anlatır. Sezen de bu durumları Kudret’e ayrıntılarıyla anlatınca Kudret’in ağırına gider ve acısını çıkarmak için Sezen’e tokat atar. 

 Zeki ile Kudret’in oğlu Alp ise annesinin hükümlü olmasına rağmen annesinin doğru olanı yaptığına inanmaktadır. Alp bu nedenle her daim annesine destek olmuş ve her ziyaret gününde onu yalnız bırakmamıştır. Ancak Kudret’i kızdıran bir hareketi olmuştur. Düşmanı olarak gördüğü Deniz’in kızı Ecem ile Alp arasında bir aşk başlamıştır ki bu durum Kudret’in hiç de hoşuna gitmez. Bu nedenle oğlunu karşısına alıp ondan ayrılmasını tatlı dille rica eder. Alp de Ecem’den uzak durmaya çalışır. 

Avlu Kudretin Kocasının Gerçek Adı

Zeki’nin gerçek adı Saydam Yeniay. 1,70 boyunda ve 74 kilo olan oyuncu Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Seray Gözler ile evli olan oyuncu Mart 1965, Ankara doğumludur. Çiftin Ege adında bir oğlu vardır. Mezuniyet sonrasında Devlet Tiyatrolarında görev yapan oyuncu bir dönem Çanakkalede bulunan 18 Mart Üniversitesi Sahne Sanatları ve Görüntü Sanatları Bölümünde eğitmen olarak çalışmıştır. Ayrıca oyunlarda yönetmenlik tecrübesi de olan oyuncu şu an Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisinde ders vermektedir.

saydam yeniay ile ilgili görsel sonucu

Daha önce Süper Baba, Tanrı Misafiri, Şehnaz Tango, Bizim Aile, Böyle mi Olacaktı, Yedi Numara, Vay Anam Vay, Balans ve Manevra, Seni Çok Özledim, Yaşanmış Şehir Hikayeleri, Leylan, Zoraki Koca, Bir Çocuk Sevdim, Osmanlı’da Derin Devlet, Kod Adı Reaksiyon, Meleklerin Mucizesi, Cesur Yürek adlı yapımlarda yer almıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Günter karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu iki sezonda Karagül dizisinde Cemal karakteri ile büyük beğeni almıştır. Oyuncuyu daha yakından tanıma adına gelin bir de kendisiyle yapılan röportaja bakalım:


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal