Avlu Gardiyan Hüseyin Kim? Gardiyan Hüseyin’in Gerçek Adı Ne? Kudret’in Adamı

Avlu dizisindeki oyuncuları sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. İlk bölümden itibaren dikkat çeken Avlu Gardiyan Hüseyin kim olduğunu, Avlu Gardiyan Hüseyin’in gerçek adı ne? daha önceki nerede oynadığını merak edenler?

24.09.2018-15:20 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-15:21) Avlu Gardiyan Hüseyin Kim? Gardiyan Hüseyin’in Gerçek Adı Ne? Kudret’in Adamı

Avlu dizisindeki oyuncuları sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. İlk bölümden itibaren dikkat çeken Avlu Gardiyan Hüseyin kim olduğunu, Avlu Gardiyan Hüseyin’in gerçek adı ne? daha önceki nerede oynadığını merak edenler?

Avlu Dizisi Gardiyan Hüseyin Kim?

Avlu Gardiyan Hüseyin kim? olduğunu aktaramadan önce anlamak adına en baştan anlatalım. Avlu dizisi bu hafta yani 9 Mayıs tarihinde 7. bölümü ile Star Tv ekranlarına geldi. Kudret, ceza evindeki yönetimdeki gözü kulağı Gardiyan Hüseyindir. Peki ama neden bir devlet memuru içerideki bir mahkumun emrine girmiştir. Diziyi dikkatle izleyenlerin verdikleri cevapları duyar gibiyim. Evet Avlu dizisi Gardiyan Hüseyin borç batağına sağlanmış bir devlet memurudur. Gardiyan Hüseyin borçlarından kurtulmak için banka kredilerine bulaşmış, ancak onları da zamanında ödeyemediği için icralık olmakla karşı karşıya kalmıştır.

 Bu durumdan kurtulmak için bir nevi denize düşen yılana sarılır misali Hüseyin, ceza evinde hanım ağa tabir edilen ceza evinde uyuşturucu işini yürüten Kudret’ten para istemeye başlar. Önceleri bu paraları borç olarak alsa da Kudret’in eline düşenin kurtulması pek de mümkün olmuyor. Kudret ceza evine uyuşturucuyu daha rahat sokabilmek için Gardiyan Hüseyin’i kullanmaya başlamıştır bile. Artık devlet memuru olan Hüseyin hem suça karışmış hem de mahkum Kudret’in emrine doğal olarak girmiştir.

Kudret’in artık hem uyuşturucu ticaretini rahat rahat yapmasına olanak sağlamış olurken hem de ceza evi yönetiminin yapacağı her hamleyi daha önceden haber almasına imkan sağlamıştır. Avlu Gardiyan Hüseyin kim olduğunu nasıl bir karakteri canlandırdığını bahsettikten sonra Avlu Gardiyan Hüseyin’in gerçek adı ne olduğunu merak ediyorsan alt paragraf da sizleri bekliyor. 

Avlu Gardiyan Hüseyin’in Gerçek Adı Ne?

Avlu dizisi Gardiyan Hüseyin’in gerçek adı ne olduğunu merak eden bir çok kişi olduğunu gördük. İlk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çekmeye başaran oyuncu hakkında elde ettiğimiz bilgileri sizlerle paylaşacağız. Avlu Gardiyan Hüseyin’in gerçek adı Hüseyin Turunç’tur. Nevşehir Üniversitesinde ve Erciyes Üniversitesinde lisans eğitimi görmüştür.

Ä°lgili resim

 Aslen Gaziantepli olan Hüseyin şu an çekimlerden dolayı İstanbul da yaşamaktadır. Daha önce 2016 yılında yayınlanan “İftarlık Gazoz” sine filminde oynamıştır. Oyuncu hakkında çok fazla bilgi edinemedik. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal