'Arka Sokaklar' Dizisinin Ünlü Oyuncusuna Hapis Şoku!

Reyting rekorları kıran 'Arka Sokaklar' dizinde oynayan ünlü oyuncu Beste Seyhan Şamcı, hapis cezasına çarptırıldı.

03.06.2017-13:15 - (Son Güncelleme: 03.06.2017-13:04) 'Arka Sokaklar' Dizisinin Ünlü Oyuncusuna Hapis Şoku!

'Arka Sokaklar' dizisinin oyuncusuna şoke eden hapis şoku! Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran, başrollerinde Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Zafer Ergin Alp Korkmaz ve Yüsra Geyik'in oynadığı 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Komiser Yardımcısı Eda' karakterine hayat veren Beste Seyhan Şamcı, 1.76 promil alkollü çıkınca hapis cezası aldı. İstanbul Fatih Balat'ta trafik polisleri, reyting rekorları kıran 'Arka Sokaklar' dizisinde Komiser Yardımcısı Eda'ya hayat veren ünlü oyuncu Beste Seyhan Şamcı'nın otomobilini durdurdu. Trafik polislerinin yaptığı kontrolde, ünlü oyuncu Beste Seyhan Şamcı, 1.76 promil alkollü çıktı.

Trafik polisleri tarafından yapılan kontrolde, 1.76 promilli alkol çıktığı için ehliyetine el konulan ünlü oyuncu Beste Seyhan Şamcı hakkında dava açıldı. 25 gün hapis cezası verilen ünlü oyuncu Beste Seyhan Şamcı, 'Pişmanım' ifadesini kullandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, başrollerinde Şevket çoruh, Özgür Ozan, Zafer Ergin ve Alp Kormaz'ın oynadığı 'Arka Sokaklar' dizi, her Cuma akşamı saat 20:00'da seyirci ile buluşmaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal