Maç Sona Erdi! Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 31. Haftasında Beşiktaş sahasında Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmanın hakemi ise Halil Umut Meler

21.03.2021-18:02 - (Son Güncelleme: 21.03.2021-18:02) Maç Sona Erdi! Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe

' CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ '

' İLK 11 ' LER '

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welinton, N'Sakala, Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Adem Ljajic, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Vincent Aboubakar

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Attila Szalai, Serdar Aziz, Nazım Sangare, Caner Erkin, İrfan Can Kahveci, Luiz Gustavo, Osayi Samuel, Dimitris Pelkas, Enver Valencia, Samatta

' İKİ TAKIM ARASINDA '

Beşiktaş'ı konuk ettiği son 16 Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe (10G 6B), rakibine Nisan 2005'ten (3-4) bu yana iç sahada yenilmiyor. Şu an Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, o karşılaşmayı siyah-beyaz formayla yedek kulübesinden takip etmişti.

Fenerbahçe ile oynadığı son Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, rakibini en son Ekim 2004-Nisan 2005 arasında üst üste iki kere yenebildi.

Süper Lig'de oynadığı son altı maçın beşini kazanan (1M) ve tek mağlubiyetini son iç saha karşılaşmasında alan Fenerbahçe, Nisan 1993'ten bu yana evinde üst üste iki yenilgi yaşamıyor.

Bu sezon deplasmanda en fazla gol yiyen takım olan Beşiktaş (10), kaybettiği iki Süper Lig karşılaşmasında kalesinde toplam yedi gol gördü (1-4 vs Konyaspor & 1-3 vs Gaziantep FK).

2020/21 Süper Lig sezonunda öne geçtiği altı maçı da kazanan Fenerbahçe, aynı zamanda geri düştüğü karşılaşmalarda en fazla puan toplayan takım konumunda (6).

Fenerbahçe bu sezon girdiği net gol pozisyonu (30) ve yakaladığı gol beklentisi (21.46 xG) kategorilerinde Süper Lig'in en yüksek sayılarına sahip ekip durumunda.

Geçen hafta Fenerbahçe formasıyla ilk 11 çıktığı ilk Süper Lig maçında golle tanışan Mert Hakan Yandaş, Beşiktaş'a karşı oynadığı son karşılaşmada rakip fileleri havalandırmıştı (Ağustos 2019).

Bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran oyuncu, Beşiktaş forması giyen Cyle Larin (5 golle 7 puan).

Teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş'a rakip olduğu altı Süper Lig maçının beşini kaybeden Erol Bulut, sadece ilk karşılaşmasından puan çıkarabilmişti (Yeni Malatyaspor 0-0 Beşiktaş).

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile karşılaştığı son üç Süper Lig maçını kaybetmedi (2G 1B) ve rakibine gol izni vermedi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal