LUNC Coin’in fiyatı artıyor! LUNC Coin nedir? LUNC Coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasasındaki hareketlilik yatırımcıların dikkatinde yer alıyor. Terra Classic yani LUNC coinde görülen fiyat artışı gözlerden kaçmadı. Yeniden listede yerini alan LUNC coin projesi birçok kişi tarafından araştırılıyor. İşte LUNC coin hakkında merak edilenler…

30.05.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-12:22) LUNC Coin’in fiyatı artıyor! LUNC Coin nedir? LUNC Coin projesi ve yol haritası

Terra ekosistemine ait olan Terra Classic diğer bir adıyla LUNC coin, piyasadaki hareketliliği ile gündemde yer alıyor. Birçok yatırımcının dikkatini çeken LUNC coin, listelerde yer edinirken projenin amacı, ne olduğu gibi pek çok konu da merak edilmektedir. Bizde sizler için LUNC coin projesini araştırdık. İşte LUNC coin hakkında merak edilenler…

LUNC coin nedir?

LUNA coinde farkı olmayan LUNC coin, Terra ekosisteminde yer almaktadır. LUNA’daki çöküşün ardından tekrardan yükselişe geçen Terra, LUNC coin ile çıkışı yakaladı. Terra Classic, ABD dolarına, Güney Kore wonuna, Moğolistan tuğriğine sabitlenen kripto para birimidir. Bu özelliği ile de stablecoin projelerinin başında gelmektedir.

LUNC coin yaratıcısı Do Kwon’dur. Terra’nın LUNA coinde yaşadığı çöküşün ardından uzun bir süre gündemde yer edindi. Bu çöküşün ardından aldığı tehditler, suikast ve sosyal medyadaki karalamaların ardından tekrar yükselişe geçerek adından söz ettiriyor.

LUNC Coin Ndedir

LUNC, kripto paralardaki ölçülemeyen faydaları baz alarak, kullanılan diğer para birimleri ile entegre bir şekilde stablecoin kullanarak projenin amacını farklılaştırmıştır. İstediği doğrultuda sabit para hacmini düzenleyebilen bir mekanizması olan bu coinin yüzde yüz sabit fiyat yeteneği bulunmaktadır. Bu işlem içinde LUNA holderslarını, kullanmaktadır. Talep doğrultusunda işlem yapmak yapan bu coin de sabit değerli kripto para arzını artırmak veya azaltmak için al sat işlemlerinin yapılmasını sağlamaktadır.

LUNA’daki çöküş bu senenin en çok konuşulan konusu olurken, bu paranın sahipleri de derinden sarsıldı. Terra 2.0 ile de bir ışık görüldü. Boralardan işlem yapılamayan Terra artık yeniden borsalarda listelenmektedir. LUNA coin listelerde 7 dolar üzerinden işlem görürken şimdilerde 4 dolarlara kadar düştü.Ancal aynı sitemi kullanan LUNC coinde ciddi bir artış görülmektedir. Bu artış yüzde 50oranlarına yükseldi. LUNC coin listelerde $0.0001338 seviyesindedir.

Lunc token nedir?

LUNC, 1 milyar coinlik hacme sahip olan bir kripto paradır. Bu rakamları aşması durumunda talep denge politikası baz alınırve ilgili rakama gerileyene kadar LUNC coin yakım işlemi gerçekleşir. Terra izlediği politika gereği talep doğrultusunda para üretimi yapmaktadır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal