LG, G Serisi Akıllı Telefon Üretimini Durdurdu

LG markası yönetim kurulunda alınan bir kararla G serisi olarak çıkardığı yüksek özellikli amiral gemisi akıllı telefon üretimini durdurma kararı aldı.

31.03.2020-09:41 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-09:39) LG, G Serisi Akıllı Telefon Üretimini Durdurdu

LG yönetimi, Güney Kore'deki mobil operatörlerle yaptığı toplantıda kararını kamuoyu ile paylaştı. Güney Koreli şirketin G serisi telefonlarını üretmeyi durdurma kararı sonrası haziran ayından önce şirket Premium akıllı telefonlarını tanıtmayı planlıyor.

Şirketin G serisi ilk olarak, 2012 yılında Optimus G modeli ile duyurulmuştu. Geçen 8 yılın sonunda alınan kararla, G Serisi, piyasaya sürüldüğü Eylül 2012 tarihinden, geçtiğimiz yıla kadar, şirketin üst model telefonlarını temsil ediyordu. Şirket, bundan böyle her model için ayrı isimlendirme kullanacak.

Edinilen bilgilere göre Premium model ilk olarak Mayıs ayında 5G desteğiyle birlikte gün yüzüne çıkacak. Normal şartlarda LG son akıllı telefonunu Şubat’ta olacak Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacaktı. Bilindiği gibi Kongre Coronavirüs nedeniyle iptal edilmişti. Güney Kore'deki mobil operatörler arasındaki bir toplantıda kamuoyuna açıklandı. Şirketin yakın bir zamanda yeni telefonu için tarih vermesi öngörülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal