Leipzig Rangers maç özeti ve golleri izle Exxen | Leipzig Rangers youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Avrupa Ligi’nde kupayı kazanmayı hayal eden Leipzig ile Rangers’ın mücadelesi nefesleri kesecek. Maç özeti için internete yönelen spor severler Leipzig Rangers maç özeti ve golleri izle Exxen, Leipzig Rangers youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. Maç özeti için yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

28.04.2022-23:20 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-23:20) Leipzig Rangers maç özeti ve golleri izle Exxen | Leipzig Rangers  youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final heyecanı futbol severleri sarmış durumda. Kendi liglerinde fırtına gibi esen Leipzig ile Rangers bu gece yarı final ilk maçında Almanya’da karşı karşıya gelecek. Tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta kozlarını paylaşacak olan bu iki takımdan hangisinin İskoçya’daki rövanş maçına avantajla çıkacağı sorusu bir kaç saat içerisinde yanıt bulmuş olacak.

Leipzig Rangers maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçı olan Leipzig Rangers karşılaşması 28 Nisan 2022 Perşembe günü 22.00’de Red Bull Arena’da oynanacak. Leipzig Rangers maçı canlı olarak Exxen’de olacak.

Leipzig Rangers maçı hakemi kim?

Leipzig Rangers maçı hakemi Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoit Bastien olacak.

Leipzig Rangers özet

Maçın eksikleri kimler?

Bu akşam oynanacak Leipzig Rangers maçında Leipzig’den Haidara, Klostermann, Kampl, Orban ve Simakan sahada olmayacak. Rangers’ta ise Morelos, Hagi, Helander ve Ramsey forma giyemeyecek.

Leipzig Rangers muhtemel ilk 11’ler:

Leipzig: Gulacsi; Mukiele, Klostermann, Gvardiol; Henrichs, Laimer, Adams, Angelino; Olmo; Nkunku, Silva

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey; Kamara, Lundstram, Jack; Aribo, Sakala, Kent

Leipzig Rangers maçının bitmesinin ardından özet görüntülerini Exxen’in Youtube kanalında izleyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal