Beşiktaş'ta Başkanlık seçimlerinin tarihi belli oldu!

Beşiktaş'ta önümüzdeki başkanlık seçimi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Son gelen bilgilere göre olağan seçimli genel kurulunun 22 Mayıs'ta gerçekleştirileceği duyuruldu. Çoğunluğunun sağlanamaması halinde ise ikinci ve son toplantı 29 Mayıs'ta gerçekleşecek.

28.04.2022-16:38 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-16:38) Beşiktaş'ta Başkanlık seçimlerinin tarihi belli oldu!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta başkanlık seçimleri için heyecan başladı. Siyah beyazlılarda bu anlamda önemli gelişmeler yaşanırken son olarak yapılacak seçimlerin tarihi belli oldu.

Kulüp resmi açıklama yaptı

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada, 'Derneğin olağan seçimli genel kurul toplantısı 22 Mayıs Pazar günü saat 10.30'da BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılacak. Bu tarihte çoğunluğun sağlanamaması halinde, ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 29 Mayıs Pazar günü saat 10.30'da aynı gündemle ve aynı yerde düzenlenecek.' ifadelerine yer verildi.


Merakla beklenmeye başlandı

Siyah beyazlılarda yapılacak seçim gerek takım gerek taraftarlar tarafından merakla beklenmeye başlanmış durumda. Bu anlamda yapılacak oylama ile ilgili gelişmeler siyah beyazlı camia ve Türk futbolunda yakından takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal