Kurban Bayramı tatilli kaç gün oldu, kaç gün resmi tatil olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Bayram tatiline kısa bir süre kala vatandaşların gözü kulağı gelecek olan bayram tatili haberinde olurken açıklama da Cumhurbaşkanı’ndan geldi. Kurban Bayram tatili için sevindirici haber geldi Bayram tatilinin 9 gün olacağı açıklandı. İşte konu hakkındaki detaylar…

28.06.2022-01:52 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-01:52) Kurban Bayramı tatilli kaç gün oldu, kaç gün resmi tatil olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

9 Temmuz’da Kurban Bayramı’nın ilk günü kutlanırken vatandaşlarda merakla gelecek olan bayram tatili haberini bekliyordu. Sonunda beklenen açıklama yapıldı. Bugün yapılan açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağı bildirdi.

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Milyonlar Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdürürken tatilin uzatılıp uzatılmayacağı konusu da en çok merak edilen konulardan biri olarak gündem de yer alıyor. Milyonların merakla beklediği haber bugün geldi. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Erdoğan, “Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak. Kurban bayramı tatilini takip eden günler ile 15 Temmuz’u takip eden Çarşamba ve Perşembe günleri idari izin sayılacak” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı Tatili Uzatıldı

Yapılan açıklama doğrultusunda 9 Temmuz’da başlayacak olan Kurban Bayramı tatili 17 Temmuz’da sonlanacak.

Bugün gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, herkesin beklediği haberleri açıkladı. Sevindirici haber sonrasında vatandaşlar tatil planlarını yapmaya başladılar.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal