Star Wars Filminde Corona Kararı

Disney, coronavirüs nedeniyle Karlar Ülkesi 2'nin dijital platformda yayınlanma tarihini önce çekmesinin ardından Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filminin de online olarak izleyiciye sunulduğunu açıkladı.

16.03.2020-08:53 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-08:51) Star Wars Filminde Corona Kararı
Coronavirüs kültür sanat etkinliklerini ve filmlerin vizyon tarihlerini etkilemeye devam ediyor.

Salgının dünyada hızla yayılmasının ardından birçok film ve dizinin çekimlerine ara verilmiş ve beklenen birçok filmin vizyon tarihleri ertelelenmişti.

Yapım şirketi Walt Disney de salgın nedeniyle planlarında değişiklikler yapmaya başladı. Disney, çok izlenen animasyonu Karlar Ülkesi'nin (Frozen) devam filmi olan Karlar Ülkesi 2'yi (Frozen 2) online dizi izleme platformu olan Disney+ üzerinden üç ay erken yayınlayacağını açıklamıştı. Bu plan değişikliğine yeni bir film daha eklendi. Şirketten yapılan açıklamada Star Wars: The Rise of Skywalker (Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi) filminin de Disney+ platformundan online olarak ulaşılabilir olduğunu söyledi.

JJ Abrams'ın Skywalker'ın Yükselişi filmi, 17 Mart Salı günü dijital olarak piyasaya sürülecekti, ancak Karlar Ülkesi 2'de olduğu gibi Disney +'a gelişi öne çekildi. Yapılan değişiklikle iki film de platform üzerinden erişilebiliroldu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal